Rapportér

Fritidshus til salg, Allingåbro, Poppelvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364732
  • Fritidshus
  • 55 m2
  • 1.200 m2
  • 675.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

55 m2 fritidshus til salg i 8961 Allingåbro

Velkommen til dette velholdte fritidshus i det hyggelige sommerhusområde Skovgårde. Fritidshuset er gennem årerne blevet moderniseret med bl.a.: badeværelse i 2012, og fremstår i dag flot og velholdt. Til huset hører nem ugeneret have med flere gode solkroge, bålsted samt overdækket terrasse. I denne hyggelige have og på terrasserne er der rig mulighed for at hygge sig med venner og familie. På den børnevenlige badestrand kan man også hygge sig og bade med familie og venner samt gå lange ture langs vandkanten. Endvidere er der kun ca. 5 kilometer til Fjellerup hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Fritidshuset indeholder: Entre/stue i åben forbindelse til stuen. Pænt køkken/alrum og stue i et med udgang til haven og brændeovn. Endvidere gang med faste skabe, flot badeværelse fra 2012 med gulvvarme og udgang. Til slut kan nævnes 2 værelser hvor det ene har udgang til den overdækket terrasse og teknik skab.

Til huset hører også garage med udhus bygget om til anneks(ikke godkendt til bolig) samt overdækket terrasse. Denne skønne terrasse forlænger forårs og efterårs aftenerne så man kan sidde ude og hygge sig selvom duggen er faldet.

Bestil en fremvisning for at opleve dette hyggelige fritidshus og haven.

Her får man virkeligt meget for sine penge... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Norddjurs kommune - klik her for mere info...