Rapportér

Fritidshus til salg, Silkeborg, Sindbjerg Mosevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1121970
  • Fritidshus
  • 108 m2
  • 1.997 m2
  • 3
  • 2.995.000 kroner
  • 150.000 Kroner

108 m2 fritidshus til salg i 8600 Silkeborg

Midt i den skønneste natur med kort afstand til både Silkeborg og motorvejen, finder man denne dejlige ejendom. Ejendommen er egentlig et sommerhus, men er opført, indrettet og isoleret som et helårshus. Garagen er blevet inddraget til bolig, så man ialt har 143 m2 under tag.
Boligen er gennemført renoveret de seneste år og fremstår flot og indflytningsklar. Her er bl.a. lavet nyt tag og alle vinduer er udskiftet med ekstra isolerende ruder. El er skiftet og det samme er næsten alle vandrør. Nilan Genvex anlæg som holder luften i huset frisk, og samtidig cirkulerer varmen for optimal udnyttelse. Gulvvarme med automatisk styring I alle rum på nær soveværelset.

Køkkenet er et kapitel for sig selv, tegnet af ejerne og lavet på bestilling af Svanekøkkenet i 2006. Her er kun brugt de bedste materialer og alt er valgt fra øverste hylde. Der er flotte egetræsbordplader, indbygget kaffemaskine, 2 ovne, grill i bordpladen, ismaskine mm.
Hele køkkenalrummet og stue har de flotteste klinker og udsigt til haven og skoven.
Huset byder på 2 gode værelser og 2 flotte badeværelser. Den ene med både bruseniche og badekar, og det andet med bruseniche og vaskesøjle.
En del af gangarealet har tidligere været et ekstra værelse, som let kan genetableres, hvis man ønsker 3 værelser. Der er alarm i hele huset med udvendig kamera. Både alarm og kameraer kan styres fra telefonen.

Udvendigt har man stor træterrasse og flisebelægning rundt om huset. Terrassens beklædningsbrædder trænger til udskiftning, men den bærende konstruktion er i orden.
Her er elektrisk rulleport i værkstedet og masser af overdækket plads til båd, trailer, brændeskur og meget andet. Værkstedet har været brugt til man-cave og er både isoleret og opvarmet. Til huset hører også skibscontainer med elektrisk port. Ligeledes isoleret.

Hele grunden er indhegnet med dyrehegn og Rionet og henligger som naturgrund.
Få minutter fra huset finder man både Skovbjerg, Louisehøj, området De Små Fisk og adgang til hele Gudenåsystemet.
Huset ligger i gåafstand til indkøb i Sejs og bus til Silkeborg. En kort cykeltur fra huset har man stationen, med tog til både Aarhus, Silkeborg, Herning mm.

Her er muligheden for at få fat i et helt særligt sommerhus.
Er du pensionist, så husk at du nu må bo i huset året rundt, efter kun 1 års ejerskab.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Silkeborg