Rapportér

Fritidshus til salg, Engesvang, Elbækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 900937
  • Fritidshus
  • 74 m2
  • 97.040 m2
  • 3
  • 2.295.000 kroner
  • 115.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

74 m2 fritidshus til salg i 7442 Engesvang

Her er en sjælden mulighed for at blive den nye ejer af en helt speciel ejendom.
Ejendommen kan svært beskrives og bør opleves med egne øjne. Sælger er klar til en hurtig overdragelse, så en ny ejer kan være klar til efterårsjagten 2019.

Små 10 ha kuperet skov og mark omkranser det hyggelige røde træhus og ejendommen er helt ideel til både jagt, hobbyskovbrug eller bare ren afslapning.
Et dejligt stykke frijord, som også kan nydes udenfor jagtsæsonen. Ejendommen egner sig også til deling mellem flere familier eller generationer.

Her er alt man kan drømme om. Både åbne områder og tæt krat. En rislende bæk og en hyggelig sø. Grunden er kuperet med næsten alt slags beplantning.

Spætten har unger i de gamle stammer, og der er et rigt dyreliv på grunden. Her er en fast bestand af råvildt, dåvildt ses jævnligt og kronvildt kommer også på besøg engang imellem.
Her er også skovsneppe, harer, ænder mm.

Der er rig mulighed for at samle både svampe og tyttebær og haven byder på flere forskellige slags frugttræer, bærbuske og vin i drivhuset.

Boligen fremstår pænt og velholdt og byder på god stor entre med vaskemaskine, hyggelig stue i åben forbindelse til køkkenet, badeværelse med bruseniche og 2 gode værelser med skabe.
Til huset er der et godt udhus/anneks med værksted og gæsteværelse med 3 sovepladser. Desuden udhus og overdækning hvor traktoren står klar til aktivitet.
Ejendommen ligger få km. fra Silkeborg-motorvejen og med nem adgang til indkøb i Bording og Engesvang.

Bestil en fremvisning af denne skønne ejendom med det samme.

Sælger står klar til en fremvisning, og kan kontaktes på tlf: 26804475
Ejendomsmægleren kan kontaktes på tlf: 26137134

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Engesvang