Rapportér

Andelsbolig til salg, Skjern, Stensbovej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1253958
  • Andelsbolig
  • 95 m2
  • 3
  • 270.000 kroner
  • 3.906 kroner
  • C

95 m2 andelsbolig til salg i 6900 Skjern

I den hyggelige by Astrup finder man denne fine andelsbolig.
Boligen er beliggende på gadens nok bedste grund med udsigt ud over markerne og til det nærliggende anlæg. Der er kun nabo til den ene side af huset.

Her har man en ugeneret velanlagt have med flere terrassepartier. Der er kræset for detaljer med gode planter, og der er tænkt i kreative baner med anlæg af haven. Den store terrasse vender mod syd/vest, hvor der er fuld aftensol.

Boligen indeholder dejlig stue med udsigt til haven og de omkringliggende marker og udgang til terrassen. Pænt lyst køkken, badeværelse med bruseniche og 2 gode værelser.
Herudover har man både rummelig entre med plads til overtøjet samt godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Alle indvendige døre i huset er udskiftet til hvide fyldningsdøre. Døren mellem stue og entre er en fransk dør, som giver godt med lys mellem rummene.
Desuden er der carport, redskabsrum og et lille isoleret værksted med skabe og bordplads.

Astrup by har skole, bank og gode fritidsaktiviteter - samt der er 2 min. gang til byens købmand, som ligger i det flotte gamle mejeri - samt gode busforbindelser til Videbæk og Skjern, der kun ligger 10 km. fra huset.
Byen byder også på godt aktivitetshus med muligheder for sport, foredrag, udflugter og ældreklub.

Grund: 490 m2
Energimærke: C
Boligydelsen til andelsboligforeningen indeholder bl.a.: Renovation - Husforsikring - Kloakbidrag - Udvendig vedligeholdelse - Service af gasfyr mm.

Hos Robinhus viser sælger selv boligen frem og kan kontaktes på tlf: 50 58 91 55

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Ringkøbing-Skjern kommune - klik her for mere info...