Rapportér

Andelsbolig til salg, Odder, Kløvermarksvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 320828
  • Andelsbolig
  • 78 m2
  • 3
  • 300.000 kroner
  • 3.417 kroner
  • c
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

78 m2 andelsbolig til salg i 8300 Odder

En af byens billigste andelslejligheder.

Lejligheden er beliggende i et roligt kvarter og har en skøn udsigt til grønne omgivelser, samtidig er der blot en kort gåtur til bymidten, stationen og Odders mange indkøbsmuligheder.

Lejligheden fremtræder meget velholdt og er lys og rummelig. Den indeholder køkken og soveværelse, der vender mod øst, badeværelse, entre, 2 lyse stuer en suite og er på 2. sal

Begge stuer har stuklofter og vinduer mod hhv øst og vest. Mod vest er karnap og altan med en fantastisk udsigt til Vejlskoven og mod øst udsigt til en træbeplantet skråning med et rigt fugleliv.
Køkken og bad er renoveret i 2011.

I kælderen er der eget depotrum og fælles vaske- og tørrefaciliteter og ved sydgavlen fælles terrasse, hvor der grilles og hygges.
Trappevask og græsslåning klares af professionelle.

Lejligheden ligger i andelsboligforeningen Skovparken, der løbende er vedligeholdt, så ejendommens værdi er højnet. Indenfor de senere år er altaner, varmeanlæg, vinduer og tag fornyet.
Foreningen er god, hyggelig, består af 30 lejligheder og har en sund økonomi med fast forrentede lån.

Den månedlige boligafgift, som dækker alle foreningens udgifter inkl. vedligehold er kr. 3.417 (vand afregnes samlet for hele foreningen og er derfor inkluderet i dette beløb). Derudover kommer aconto varme kr. 650,- så fællesafgiften udgør i alt kr. 4.067 pr måned.

Administrationen varetages af et administrationsfirma og årsrapporten udarbejdes af en statsautoriseret revisor.

Odder er en dejlig lille by med masser af indkøbsmuligheder, spisesteder, gode skoler, idrætsfaciliteter og et rigt foreningsliv.

Andelshaver kontaktes for yderligere oplysninger og fremvisning samt udlevering af vedtægter, generalforsamlingsreferat, årsregnskab og budget.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odder kommune - klik her for mere info...