Rapportér

Andelsbolig til salg, Lystrup, Lille Elstedvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400815
  • Andelsbolig
  • 100 m2
  • 3
  • 1.695.000 kroner
  • 2.511 kroner
  • c
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

100 m2 andelsbolig til salg i 8520 Lystrup

Velbeliggende andelsbolig i Lystrup med fantastisk udsigt. "Ellebækken 2" er en 33 år gl. andelsboligforening med en tryg økonomi. Beliggende ud til naturskønne og rolige omgivelse.

Boligen er et fritliggende hus i 2 plan med et boligareal på 100 m2 samt en udestue på 13 m2. Udestuen er i øverste plan, hvorunder der er en vestvendt overdækket terrasse omgivet af en japansk inspireret have. Foran huset er en mindre østvendt have samt carport og skur. Huset er opført i gule mursten og fremstår velholdt både ude og inde.

Huset er, som nævnt, indrettet i 2 plan. På øverste plan er der køkken/alrum med spisekrog og stue, samt entré og bryggers m. vaskemaskine og tørretumbler. Fra stuen og spisekrogen er der en fantastisk udsigt til de vestvendte, grønne områder. Herfra er der udgang til udestuen, hvor man nærmest sidder midt i den grønne natur. På dette plan er der endvidere badeværelse m. bruseniche og lyse klinker. Køkkenet er holdt i lyse elementer, glaskeramisk indbygningsplade, indbygget ovn, opvaskemaskine og kølefryseskab .

På nederste plan ligger 2 gode værelser samt en skabsgang, der er nyt gulv over det hele. Soveværelset er med indbygningsskabe og det store sammenlagt værelser er på 17 m2. Begge værelser har dør ud til den overdækkede terasser og omkransende have.

Boligen og haven fremstår i en rigtig god vedligeholdelsesstand og er lige til at flytte ind i.

Andelsboligen ligger i et roligt kvarter, ned til Ellebækken. Der er adgang til et stort, fælles område med boldbane og bålplads. Ligeledes ligger boligen nær skov, børnehave, vuggestue, skoler, indkøbscenter, bus, letbane og motorvej. Der er tale om en boligmæssig perle, som skal opleves!

Andelsboligforeningen "Ellebækken 2" har eksisteret i 33 år. Den har en sikker og tryg økonomi, ikke mindst fordi foreningens hovedlån er betalt ned. Det betyder, at foreningen har opsparet en stor formue, og at huslejen er lav og stabil. Der er sat penge af til løbende udvendig vedligeholdelse af husene fremover. Der er nye vinduer og døre, husene er efterisoleret, energimærke C er fra før disse forbedringer.

Bolig-andelen er med forbedringer vurderet til 1.751.990 kr. - men sælges her for 1.695.000 kr.
Andelens værdi iht. senest regnskab 1.630.891 + forbedringer for 121.099 kr.

Den mdl. husleje til andelsboligforeningen er 2.511 kr.
Der er et ejerpantebrev på 1.420.000,- som kan overtages af køber, således at oprettelses udgifter spares.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Lystrup