Rapportér

Fritidshus til salg, Randers NØ, Østerbro

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364879
  • Fritidshus
  • 66 m2
  • 549.000 kroner
  • 30.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

66 m2 fritidshus til salg i 8930 Randers NØ

Velkommen til dette specielle fritidshus beliggende i udkanten af Mellerup by tæt på Randers fjord ved Mellerup/Voer færgen. Huset er tilbygget og moderniseret i 2006 med b.la.: træbeklædning og tagpap, og fremstår flot og lyst. Huset ligger på en samlet grund med 5 andre fritidshuse som en 1/6 del anpart(anparts grund/fremmed grund). Til huset er der overdækket terrasse, hvor der er bygget en tagterrasse med den flotte udsigt til fjorden samt en carport.(carport, overdækket og tagterrasse er ikke ansøgt og godkendt hos kommunen). brugsretten på grunden er endvidere med god træterrasse og flere hygge kroge hvor man kan hygge sig med familie og venner.

Fritidshuset indeholder: Lys entre, stor lys stue med trægulv i åben forbindelse til køkken/alrummet som også er flot lyst med trægulv, stor spiseplads og opgang til 1. sal. Endvidere er der lyst badeværelse med brus.

1. sal indeholder: 2 værelser i åben forbindelse med hinanden hvor det ene er med påklædningsrum/walkin.

Et godt moderniseret og flot fritidshus men en speciel beliggenhed til billige penge hvor man får rigtig meget for pengene... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Randers kommune - klik her for mere info...