Rapportér

Andelsbolig til salg, Randers C, Fredensgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1233582
  • Andelsbolig
  • 74 m2
  • 3
  • 470.000 kroner
  • 1.703 kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

74 m2 andelsbolig til salg i 8900 Randers C

Er du til en central beliggenhed i gå-afstand til Randers C, en perfekt placering ved banegården og tæt på Randers Regnskov og byens stadion, sportshal og svømmehal? Så se med her!

Andelsforeningen er professionelt drevet og består af 4 elegante, sammenbyggede ejendomme fra omkring år 1900 med præcis den charme, som man kan forvente af de historiske bygninger - og som tilsammen udgør andelsforeningen Tårnborg. Andelsforeningen har en god økonomi med god friværdi.

Velkommen indenfor i lejligheden, der har flere fordele ved at ligge i toppen! Udover det åbenlyse med udsigten fra vinduer mod øst og vest, så er der ingen overboer og det kunne måske blive aktuelt med at udnytte tørreloftet, da der alene er adgang fra denne lejlighed.

Lejligheden står registreret med 4 værelser men er pt. indrettet som en rummelig 2'er med stort spisekøkken, soveværelse og rummelig stue. Der kan med fordel tænkes anderledes ift. indretning.

Stuen har lys ind fra begge sider og har et charmerende lille podie foran vinduerne. Her er flot og velholdt fyrretræs-gulv, originale afsyrede døre og hyggelige vinkler. Der er god plads til at inddele rummet i både stue og spisestue. Køkkenet er stort - med dør til bagtrappen og god indretning, der indbyder til en spiseplads.

I soveværelset er der integreret et stort klædeskab, hvor der er god plads til dig med den store garderobe eller bare dejligt meget opbevaringsplads. Lyst badeværelse med bruseniche.

I gården er der P-plads, hyggeligt værksted/fælleshus, terrasser og møblerede hyggekroge om sommeren. Til lejligheden hører kælderrum til ekstra opbevaring og fint vaskhus.

Nysgerrig?

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Randers kommune - klik her for mere info...