Pris og faktura

Du kan bruge Boligdeal som gratisbruger eller vælge at opgradere til Guldbruger. Den aktuelle pris for opgradering ser du under ”Køb adgang” når du er logget ind. Hvis du vælger opgraderer til Guldbruger, får du tilsendt en mail med link til faktura og vilkår i forbindelse med købet.

Hvor finder jeg en samlet oversigt over mine fakturaer?

Du logger ind og trykker på ”Fakturaer mv.” i menuen under "Din profil". Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”.

Gratis brug af Boligdeal

Det er helt gratis at oprette en brugerprofil hos os. Som boligsøger er det gratis at oprette en søgeagent på vores portal, der giver besked lige så snart der kommer en ny bolig på markedet. Derudover kan du kontakte alle de udlejere, som har frikøbt deres annoncer. Du behøver heller ikke opgradere til Guldbruger for at oprette en søgeannonce så udlejere og sælgere kan se, hvad du er på udkik efter - og de kan så kontakte dig, hvis de har noget, der matcher det du søger. Dette er også helt gratis.

Som udlejer/sælger kan du gratis annoncere din ledige bolig. Bemærk at annoncen skal overholde vores retningslinjer, herunder må du kun annoncere en bolig du har råderet over og ret til at udleje/sælge, og boligen må kun annonceres som ledig i en periode hvor den rent faktisk er ledig.

Hvis du som boligsøger vil kontakte en udlejer/sælger eller boligsøger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du opgradere til Guldbruger for at få en række fordele.

Priser for opgradering på Boligdeal

Du kan altid se de aktuelle priser for opgradering til Guldbruger på siden ”Køb adgang” når du er logget ind. Herudover kan du se pris for Guldbrugeradgang som hhv boligsøger, boligudlejer og sælger når du opretter en annonce og får valget om at opgradere.
Du er altid velkommen til at skrive til os på
info@boligdeal.dk hvis du ønsker yderligere informationer om opgraderings-priser på Boligdeal.
Vælger du at bruge Boligdeal som gratisbruger, er prisen 0 kr.

Hvilke fordele får man som Guldbruger på Boligdeal?

En GuldBruger har en række ekstra fordele på Boligdeal

  • Som Guldbruger får du besked om boligerne før andre
  • Som Guldbruger får du adgang til alle boligerne på Boligdeal
  • Er du boligsøger, får du som Guldbruger en fremhævet boligsøger annonce mv. 
  • Er du udlejer/sælger, får du som Guldbruger direkte adgang til Danmarks største køber/lejerkartotek mv.

Hvordan bliver man Guldbruger på Boligdeal?

Du har mulighed for at opgradere til et Guldbruger ved at klikke på menuen ”Køb adgang” når du er logget ind på din brugerprofil.

Tilfredshed med din Guldbruger-adgangl

Hvis du opgraderer til GuldBruger og efterfølgende er utilfreds med produktet, så fortæl os om det.  Hos Boligdeal.dk har vi en tilfredshedsgaranti, der sikrer at alle der har opgraderet til Guldbruger bliver tilfredse. Læs mere på http://www.boligdeal.dk/satisfaction.aspx .

Yderligere info om pris og faktura

Du kan altid skrive til info@boligdeal.dk hvis du ønsker at få tilsendt en kopi af din faktura eller at få yderligere information om opgradering til Guldbruger.
Brug af Boligdeal,  opgradering til Guldbruger samt fakturaer fra Boligdeal er underlagt Boligdeals generelle vilkår, se http://www.boligdeal.dk/vilkaar.aspx