Rapportér

Villa, Odense NV, Klik her for at se vejnavnrugårdsvej xx

Udlejes

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
Billede af: Villa i Odense NV - rugårdsvej til leje
  • 953211
  • Villa
  • 132 m2
  • 2
  • 9.000 Kroner

Få information om denne bolig nu!

Få info om boligen ved at skrive din mail i feltet og trykke på knappen.


Velholdt villa på stor privat grund i Odense

I den vestlige udkant af Odense, i området Korup, med gode adgangsforhold til Odense C og motorvejen ligger denne velholdte villa helt privat og tilbagetrukket på en meget stor grund på hele 12.085 kvm.

Ejendommen som har adresse på en større indfaldsvej til Odense ligger så tilbagetrukket, at der er indkørsel til ejnedommen med en mindre grusvej som leder én fra trafik til natur. Villaen ligger naturskønt og helt roligt, omkranset af træer med stor velholdt græsareal og egen sø. Helt unikke omgivelser som ikke findes mangen til i større byområder.

Selve villaen er fra 1968, men er meget velholdt og er løbende istandsat, bl.a. er der nyere badeværelse ligesom villaen netop nu er ved at få skiftet tag.

Villaen består af en rummelig entré som er sammenhængende med en mindre fordelingsgang, der leder til 2 værelser med indbyggede skabe, og et nyt, lækkert badeværelse med brus. Derudover er der fra entréen direkte adgang til køkken og en stor stue med god plads til både spiseafdeling og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til en hyggelig udstue, hvor man kan forlænge den danske sommer væsentligt med tag over hovedet.

Selve køkkenet har alt i hårde hvidevarer. Her er god skabs- og bordplads ligesom der er plads til spiseafdeling. Fra køkkenet har man udgang til have og terrasse fra en mindre baggang, hvor trappen til kælderen også findes.

I kælderen finder man 113 gode kvadratmeter som består af bl.a et meget stort og brugbart værelse med mange muligheder. Pt. benyttes rummet til hyggelig jagtstue, men der er god mulighed for etablering af motionsrum, multi-/spillerum eller lign. Derudober findes der i kælderafdelingen også et badeværelse med brus, flere opbevaringsrum og et større værksted med direkte adgang fra indkørslen.

Udenomsarealerne består udover det store græsareal, træer og sø af en stor grusbelagt indkørsel, carport og hyggeligt terrasseområde.

Villaen udlejes fra 1. oktober 2017 for en længere, aftalt periode.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren

Denne bolig ligger i Odense kommune - klik her for mere info...
Se også: Areal Månedlig leje Salgspris
Villaer til leje i Odense V

Villa i Odense V

107 m2 villa til leje i 5200 Odense V

107 m2 6.750 kr. Ikke til salg