Rapportér

Andelsbolig til salg, Odense SØ, Ridderhatten

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1288153
  • Andelsbolig
  • 102 m2
  • 4
  • 795.753 kroner
  • 4.047 kroner
  • k
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

102 m2 andelsbolig til salg i 5220 Odense SØ

Andelshus med god indretning i 2 plan udbydes til salg.

I stueetagen er der større entre med plads til garderobe og opbevaring. Desuden et mindre bryggers, der er meget velindrettet, så der udover megen opbevaring er plads til vaskemaskine, vask og tørrestativ. Praktisk køkken med spiseplads. Stuen er stor nok til at have spiseplads og sofaarrangement. Den nye karnap sørger for rigeligt med lys til stuen. Fra stuen er der udgang til lukket have med fliser og græs.

På 1.sal er der 3 værelser. Idag anvendes disse til soveværelse, kontor og gæsteværelse, men indretningen kan sagtens være soveværelse og 2 børneværelser. På 1. sal findes også nyrenoveret badeværelse fra 2014.

Til boligen hører et større skur med plads til cykler og haveredskaber.

Andelsboligforeningen stammer tilbage fra 1985, og er på alle måder meget vefungerende. Økonomien er sund og der er et godt naboskab i foreningen, hvor man hjælper hinanden og holder øje med hinandens huse.

Andelsboligforeningen har en perfekt beliggenhed. Husene ligger på et lille lukket vænge, hvor der sjældent er trafik. På den anden side af vejen er der en dejlig skov, hvor man gå lange ture, og hvor der er plads til skovture. 100 meter fra foreningen ligger motorvejen, så der er hurtig adgang til resten af Fyn. Op til andelsforeingen er der stisystemer, der gør det nemt og hurtigt at cykle til Bilka, Universitetet, Rosengårdscenteret og Tietgenbyen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odense kommune - klik her for mere info...