Rapportér

Andelsbolig til salg, Odense C, Åløkke Allé 45 2TV

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1041496
  • Andelsbolig
  • 80 m2
  • 2
  • 433.776 kroner
  • 5.400 kroner

Bo i Odense C, tæt ved by og skov!

80 m2 indbydende og lys 2. sals lejlighed med udsigt til Åløkkeskoven, og stadig kun 1½ km fra bymidte og banegård, og kun 1 km til det nye hyggelige havnemiljø.
Indretning: Stor 2 værelses lejlighed med 2 mindre altaner, afhøvlede plankegulve, væg til væg-vinduespartier og højt til loftet. Rummelig entré med indbyggede skabe. Fra entréen er der adgang og indgang til alle lejlighedens fire øvrige rum:
Stor og lys vinkelstue på godt 30 m2. Vinkel er velegnet til spisestue, tv-hygge, studie/kontor, hobbyrum eller soveafdeling. Vinkel i stuen er oprindeligt et værelse og kan sagtens genetableres til et 3. værelse, evt. som børneværelse eller gæsteværelse. I hele stuen er der et smukt lysindfald, med sol fra eftermiddag til solnedgang samt udgang til en lille altan med udsigt til Åløkkeskoven.
Stort og regulært værelse vender mod havesiden og byder på morgensol. Herfra er der udgang til lejlighedens anden altan, med plads til cafésæt for to. Herfra er der en skøn penthouseudsigt ind over Odense by. Dette værelse er velegnet til soveværelse eller børneværelse...eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.
Køkkenet vender også mod havesiden, og har god skabsplads samt mulighed for en lille spiseplads, hvor man kan sidde og nyde morgensolen og dagens første kop kaffe.
Alt i alt en funktionel og praktisk lejlighed med rigtig mange indretningsmuligheder for såvel én person som par/roomies.
Lejlighederne har 3 tilhørende pulterrum. 2 på loftet og 1 i den fælles kælder. I alt samlet 10 m2 udover de 80 m2 bolig!

Opsummering/tilføjelse:
- Cykelkælder
- kælderrum
- høj kælder
- gratis parkeringsplads
- dørtelefon
- kabel-tv
- internet
- loftrum
- 2 altaner
- værksted i kælderen
- stort vaskerum med 3 maskiner + 2 store tørrerum

Husleje: 5400,-kr inkl. Vand
Varme: 500,-kr aconto (du forudbetaler og får som oftest penge tilbage på den konto.)
El: ca. 250,-kr.

Fælles faciliteter:
-have
- gratis parkeringsplads (også til gæster)
- fuldt udnyttet kælder med gratis vaskerum, tørretumbler, tørrerum, værkstedsrum, cykelkælder mm.
Bemærk: Den mdl. boligudgift dækker frit vandforbrug, fri vask samt alle fælles udgifter til vedligeholdelse af ejendommen og den daglige drift.
Herudover:
- Individuelt el- og varmeforbrug.
- Det er tilladt at have husdyr (dog ikke hund).
- Forældrekøb er muligt
- lejligheden er delevenlig

Ejendommen: Unik funkisstil, opført i 1935 med 12 lejligheder. Ejendommen er kategoriseret arkitektonisk bevaringsværdig (ikke fredet).

Beliggenhed: postnummer 5000 Odense C, 1½ km til banegård og bymidte,1 km til nyt havnemiljø med gratis friluftsbad samt indkøbsmuligheder og skole/daginstitution i kvarteret. Tæt på fitness og friluftsaktiviteter til vands og til lands.
A/B Åløkkeskoven: Lille, hyggelig andelsboligforening med et engageret fællesskab. Aldersspredning fra 0 til 80 år. Foreningen er stiftet i 2007 med godt styr på økonomien.
Ekstra info:
- Der er lagt nyt tag på hele bygningen og lavet dræn rundt om bygningen i 2017
- andelsværdien er pr. 1 oktober 2018 steget til 520.000kr,- så der er ved køb allerede et plus på 90.000kr i andelen.

Lokalplan: Lukning af ved Toldbodgade. Beliggenheden får da karakter af stillevej.

Denne bolig ligger i Odense kommune - klik her for mere info...