Rapportér

Villa til leje, Birkerød, Klik her for at se vejnavnTuristvej xxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1444463
  • Villa
  • 177 m2
  • 5
  • 24 måneder
  • 1.1.2020
  • 22.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Skøn udsigtsvilla ved Furesøen

Med en beliggenhed på ét af de højeste punkter i området, ligger dette flotte træhus helt optimalt med udsigt over Furesøen. Huset er beliggende på en hjørnegrund, hvorfor haven og flere terrasser strækker sig rundt om huset.

Man ankommer i forhaven med adgang til mindre veranda foran hoveddøren til huset. Her gives adgang til stor møblerbar entre med god opbevaringsplads. Her er adgang til fint gæstetoilet m. gulvvarme. Stort stuerum centralt placeret i huset. Stuerummet strækker sig rundt om brændeovnen og har flere gode afdelinger til ophold, udgang til flere sider af huset samt direkte forbindelse til separat spisestue i god størrelse. Køkkenet er fuldmuret og udstyret med mindre spiseplads, alle moderne hårde hvidevarer, gaskomfur, integreret kaffemaskine mv..
Bryggers med vaskefaciliteter, opbevaringsplads, separat indgang mv..
På husets 1. sal ankommer man til et stort repos med en flot udsigt over Furesøen og det øvrige området. Herfra er udgang til stor overdækket altan, hvor man virkelig kan nyde udsigten og husets beliggenhed. Der er tre gode soveværelser på 1. salen i forskellige størrelser, hvoraf det ene er udformet som master bedroom med direkte adgang til stort badeværelse m. db. vask, kar og separat brus.
Der er rundt om huset udgang til flere træterrasser samt den skønne have, der går hele huset rundt. Der er mulighed for selv at passe haven, eller lave en aftale herom. Der er adgang til privat parkeringsplads samt skur til opbevaring.

Huset udlejes delvist møbleret efter aftale. Der forefindes et stort anneks på ejendommen, der pt. er udlejet til privat beboelse. Udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Birkerød