Rapportér

Villa til leje, Værløse, Klik her for at se vejnavnSøndergårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1428977
  • Villa
  • 232 m2
  • 8
  • 24 måneder
  • 24.500 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Udsigt direkte til Søndesø

Velindrettet lækker villa med parklignende have i 1. række til Søndersø.
Flot og velholdt villa beliggende i attraktivt villakvarter tæt på skov, indkøb og S-tog. Desuden børnesikre stier til skole tæt ved og kun 15 min. kørsel til København.
Villaen har pragtfuld panoramaudsigt til Søndersø. Den store parklignende have har sti direkte til søen og nyanlagt badebro.
Villaen indeholder 7 værelser fordelt på to plan over 283 kvm. Der er integreret dobbelt carport/udhus.
Stueetagen indeholder: Hall, marmorbadeværelse med toilet/bruseniche, stort kontor/legeværelse, soveværelse med tilstødende flot gæstetoilet, stort luksuskøkken/alrum med alle hårde hvidevarer herunder vask med Cooker. I forbindelse med køkken meget stor og lys opholdsstue med fantastisk udsigt til have og sø samt udgang til stor træterrasse løbende hele huset bredde. Fra træterrasse nedgang til den store ugenerte have med stor terrasse og legeplads.
Underetage indeholdende: Stort forældre soveværelse med udgang til terrasse, 3 ekstra soveværelser, lækkert badeværelse med badekar, bruseniche og toilet. Desuden vinrum, viktualierum, fyrrum med nyere naturgas fyr samt vaskerum med integreret vaskemaskine/tørretumbler og udgang til haven.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Furesø kommune - klik her for mere info...