Rapportér

Villa til leje, Græsted, Klik her for at se vejnavnSøbrinken xxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1157659
  • Villa
  • 485 m2
  • 9
  • 96 måneder
  • 40.000 Kroner

Fantastisk lystejendom ved Esrum Sø

Charmerende lystejendom i sydlandsk stil beliggende i et af de smukkeste steder i Nordsjælland. Den 11 hektar store, kuperede naturgrund direkte til den nordlige side af Esrum Sø med 300 m egen søbred og panoramaudsigt, danner rammen om mange spændende naturoplevelser med et rigt dyreliv, egen lille sø, skov, marker og den frie natur.

Ejendommen består at 2 seperate boliger og der er udgange til terrasser i alle verdenshjørner, lækkert poolområde samt garage med plads til 3 biler. Ankomst til ejendommen sker via en privat grusvej, hvor den storslåede natur åbner sig, til en præsentabel indkørsel. Hovedhuset indeholder stor hall med gæstetoilet og bad, bibliotek, stor opholdstue med pejs, samt en sydvendt stue i forskudt niveau med loft til kip, fritlagte bjælker samt panoramaudsigt over Esrum Sø. Spisestue til 16 personer med pejs, samt stort, velindrettet landkøkken med spiseplads og klinkegulv. Gæsteværelse, masterbedroom med walk-in closet og stort, lækkert badeværelse med brus og jacuzzi.

Anneks med værksted, gæsteværelse med bad og fuld anvendelig underetage med div. depotrum. Endvidere selvstændig gæstebolig med opholdsstue, køkken, 2 soveværelser, badeværelse samt stort atelier/showroom med loft til kip.

Ejendommen er opført i 2006 og rummer 485 m2 bolig i særdeles høj kvalitet og med et materialevalg langt udover det sædvanlige, både hvad gælder det arkitektoniske og det byggetekniske. Lavt energiforbrug og jordvarme/genvex anlæg. Garageanlæg på 76 m2 med 3 elektriske porte. 2 carporte, samt overdækkede arealer til brænde og maskiner.

En usædvanlig smuk ejendom, som skal opleves!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info...