Rapportér

Villa til salg, Værløse, Annexgårdsparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1395024
  • Villa
  • 209 m2
  • 429 m2
  • 6
  • 6.250.000 kroner
  • 315.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

209 m2 villa til salg i 3500 Værløse

I det hyggelige og naturskønne Kirke Værløse finder du denne villa med den skønneste udsigt over markerne og smukke solnedgange.
Kirke Værløse ligger kun få kilometer fra Værløse, men har stadig egen indkøbsmulighed og børneinstitution. Den eftertragtede Sønderskole ligger i cykelafstand. I Værløse findes et større udbud af forretninger, cafeér og biograf.
Gult murstenshus fra 1972 som ligger i bebyggelsen Annexgårdsparken, som velfungerende grundejerforening. Grønne fællesarealer med mulighed for boldspil mv. Grunden er på 429 kvm. og byder på både en terrasse foran huset samt en stor lækker terrasse på havesiden. Herudover hyggelig lukket have med drivhus og udhus.
Velholdt villa der indeholder; Entre med god plads til overtøjet og pænt gæstebadeværelse. Lækkert stort køkkenalrum/stue med masser af lys og udgang til stor terrasse og haven. Her er den skønneste udsigt over markerne og du har mulighed for at opleve de smukkeste solnedgange. Køkkenet er nyere med masser af skabsplads og flot tynd hvid borplade. God plads til stort sofaarrangement og lækker spiseplads i den inddragede udestue, så her er masser af lys. Stort soveværelse med skabe og eget pænt badeværelse. Yderligere et kontor/værelse samt stort bryggers og vaskerum på denne etage. Første salen byder på 3 gode værelser med den flotteste udsigt. Herudover en repro og nogle opbevaringsrum.
Alt i alt en rigtig lækker bolig med gode materialer, smukke trægulve og skøn have.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Annette Schat-Holm varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf. 51 21 04 69. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Furesø kommune - klik her for mere info...