Rapportér

Villa til salg, Slangerup, Skovgårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1219471
  • Villa
  • 144 m2
  • 625 m2
  • 62 m2
  • 2.745.000 kroner
  • 140.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

144 kvm istandsat og med 4 værelser - 1/2 dobbelthus (det bagerste)

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere dette store skønne og funktionelle halve dobbelthus (det bagerste). Huset er holdt meget lyst og indbydende og har de senere år gennemgået en fantastisk forandring, hvor ejendommen er blevet moderniseret med blandt andet en ny tilbygning, udnyttelse af 1.sal, og nyere badeværelser. Der er endvidere IHC Wireless i hele huset.

Huset indeholder stor fordelingsgang med god plads til overtøj og sko. Fra fordelingsgangen er der trappe til 1. sal, som indeholder 2 store lyse værelser, samt et stort nyt brusebadeværelse. I stueetagen finder man et stort åbent køkken, som er sammenhængende med den stor lyse og rummelig stue med brændeovn og udgang til stor fliseterrasse og haven. Fra stuen er der endvidere adgang til den nybyggede separate afdeling med 2 store lyse værelser, hvorfra der ligeledes er udgang til terrassen og haven.

I fordelingsgangen er der nyere gæstetoilet, samt trappe ned til en stor højloftet kælder med stort vaskerum, nyere badeværelse, samt flere gode disponible rum. Der er ligeledes adgang til kælderen ude fra.

Terrassen omkring huset er anlagt både med og uden overdækning, hvilket gør det muligt at indrette terrassen med havemøbler som man ønsker det. Fra terrassen har man et fantastisk overblik over resten af haven, hvor der er plads til både trampolin og boldspil. Bagerst i haven står et mindre haveskur til diverse haveredskaber.

Ejendommen er placeret på en lille vej centralt beliggende i Slangerup idet der fra ejendommen kun er få minutter til både indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, bibliotek, samt busforbindelser fra Slangerup station. Fra ejendommen er der kun 30. min. i bil til København centrum.

En stor lys og istandsat ejendom beliggende i et fantastisk område, som absolut bør opleves.

Bestil en fremvisning allerede i dag... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...