Rapportér

Villa til salg, Skævinge, Meløsevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 364474
  • Villa
  • 381 m2
  • 22.141 m2
  • 10
  • 4.695.000 kroner
  • 235.000 Kroner
  • D

381 m2 villa til salg i 3320 Skævinge

Velkommen til Hestehaven!

Hestehaven er en skøn ejendom med en stor boligdel, hvor der er plads til to familier og en fin staldbygning med 10 hestebokse.
Ejendommen fremrtæder pæn og velholdt - noget man allerede oplever, når man køre op af den flotte allé med træer på begge sider og hestefold til den ene side. Ejendommens matrikkel er indhegnet med hvidt hegn, som iøvrigt eftergåes hvert år, så det altid står flot og velholdt.
3-længet ejendom på 381 kvm. - indrettet så der nemt kan bo to familier. Ejendommen er således indrettet med to køkken/alrum, to badeværelser og 3 toiletter. Ejendommen har i en periode været beboet af to generationer (ejendommen har ikke status som 2 familie ejendom).
Den ene del af stueplanet byder på et kæmpe klinkebelagt køkken/alrum, som er så stort, at der også er plads til en sofagruppe. Rummeligt kar- og brusebadeværelse. Værelse. Stor klinkebelagt entré med trappe til førstesalen. Fra køkken /alrummet er der direkte udgang til en skøn overdækket terrasse med flot stenbelægning. 1. salen, som naturligt følger med til denne boligdel består af en kæmpe stue med udgang til en skøn balkon/altan, hvorfra man kan nyde udsigten over haven og een af ejendommens hestefolde. Fordelingsgang med fordeling til toilet med vaskesøjle og masser af god garderobeplads.
Den anden del stueetagen byder på et andet stort køkken/alrum, som evt kan opdeles, så man får et værelse/stue mere. Brusebadeværelse. Disp. rum med trappe til 1. salen. Tagetagen i denne del af bygningen består af 3 gode værelser og et lille fordelingsrum.
Begge boliger har egen hoveddør fra den flotte gårdsplads.Til ejendommen er der flere gode udhuse og en stor dobbelt garage. Flot have med flere hyggelige terrasser og mange fine buske og træer.

Velordnet hestestald indrettet med 10 hestebokse og rytterstue. Flere hestefolde.
Ligger tæt på skole og kun 9 km fra Hillerød centrum. En rigtig fin hesteejendom med msser af muligheder!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info...