Rapportér

Villa til salg, Jægerspris, Landerslevvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1392882
  • Villa
  • 183 m2
  • 83.144 m2
  • 12 m2
  • 7
  • 4.375.000 kroner
  • 220.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

183 m2 villa til salg i 3630 Jægerspris

Smukt beliggende ejendom lige midt imellem Isefjord og Roskilde Fjord med kort afstand til Jægerspris med bl.a. cykelsti til skole og fine trafikforbindelser, bl.a. er der kun få minutter til den nye bro til Frederikssund.

Ejendommens jorder ligger samlet omkring ejendommen og er udlagt med folde, stor ridebane 20 x 60 meter samt et mindre skovstykke.

Bygningerne ligger tilbagetrukket med adgang ad privat vej, og såvel stuehuset som stald og længer fremtræder indbydende og i en stand markant over gennemsnittet.

Stuehuset indeholder:

Entré. Opholdsstue med udgang til have. 2 store regulære værelser - det ene med udgang til terrasse. Spisekøkken med alle hårde hvidevarer og pilleovn. Lille gang med skabe. Brusebadeværelse samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
1. sal: Repos. Meget stort soveværelse. Værelse med kvist samt yderligere værelse med udvidelsesmuligheder.

Hyggelig gårdsplads med adgang til overdækket terrasse.

Staldbygning med 5 boxe samt lille foderrum og sadelrum. Her findes tillige et godt depotrum og fyrrum med oliefyr og nyere 1200 li overfladetank.

Den sidste længe indeholder værelse med varmepumpe samt et fint motionsrum med egen indgang. Herudover en god, anvendelig lade samt en overdækning med højt til loftet til parkering af traktor eller andet.

Det er yderst sjældent, at en landejendom byder på en kombination af åbne vidder og indbydende natur og den praktiske bynære beliggenhed, som man finder her.

Energimærket er også fint - karakteren er "D". Sælger oplyser dog, at energimærkets beregnede teoretiske varmeforbrug er markant for højt. Sælgers varmeudgift har gennem de senere år ligget på ca. kr. 14.200 pr. år.

Snyd ikke Jer selv -

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...