Rapportér

Villa til salg, Birkerød, Skovrødvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1390122
  • Villa
  • 200 m2
  • 6.165 m2
  • 6
  • 5.750.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Ikke angivet
Anders Nørgaard Kjeldsen
tlf: 45822800
birkeroed@lokalbolig.dk

unik liebhavergrund med smuk udsigt i birkerød

ejendommen er beboet så ring og lav aftale for fremvisning!


i smukke og naturrige omgivelser i birkerød møder i denne ejendom, som trænger til en kærlig hånd, eller måske i ønsker at rive den ned og dermed få den mest fantastiske byggegrund, i kunne drømme om. her er der tale om en liebhavergrund i et fantastisk område, hvor i kan trække jer tilbage og nyde frede og roen.

huset er centralt placeret i birkerød, men tilbagetrukket ned af en allé med det mest sublime vue over dumpedalen, hvor bøflerne græsser. matriklen er på hele 6.165 m2 og er højt placeret, hvilket ligeledes er med til at sikre jer uhindret blik over arealerne omkring jer. grunden har altid været dyrket økologisk uden sprøjtemidler, og her kan i se frem til gamle frugttræer og bærbuske, mens det primært er de høje grantræer, der dominerer og skaber en stemning af at være i skoven, selvom i faktisk bor midt i byen.

huset, som er på adressen nu, byder på fire værelser og to badeværelser, der begge har bruseniche. videre er der et rum, hvor køkken og stue er samlet i ét, og ydermere er der endnu et køkken og en vinkelstue med brændeovn. endelig er der tre disponible rum i kælderen.

fra adressen kan i gå eller cykle til toftevangskolen, daginstitution og indkøbsmuligheder, som ligger under to kilometer væk. slutteligt er rude skov på den anden side af vejen, hvor i kan gå lange ture med hunden eller barnevognen og beskue lyset, der strømmer ned igennem de høje trætoppe.

kan i se mulighederne her? og drømmer i om en fredelig og samtidig central beliggenhed? så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...