Rapportér

Rækkehus til salg, Farum, Divisionsvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1294631
  • Rækkehus
  • 116 m2
  • 97 m2
  • 4
  • 3.150.000 kroner
  • 160.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

116 m2 rækkehus til salg i 3520 Farum

Lyst og flot rækkehus fra 2008 med 2 gode terrasser og en skøn altan.
OBS: Billederne er fra en tilsvarende bolig på Divisionsvænget. Denne bolig er pt. udlejet og vil blive malet inden aflevering til køber.
Dette skønne rækkehus er en del af Regimentsparken, som ligger på det gamle Farum Kaserne område. Områder byder på skønne naturoplevelser lige udenfor døren med skov, søer og golfbane. Bebyggelsen består af 97 beboede rækkehuse med grønne arealer mellem rækkerne og skønne fælles områder med legepladser og plads til boldspil og fælles hygge.
Nem adgang til offentlige transport med busser der kører til både Farum By og Allerød/Lynge. Der er rigtig gode parkeringsforhold ved ejendommene til gæster.
Rækkehusene er bygget i 2008 og facaderne fremstår hvidpudsede i kombination med smukt cedertræ. Vinduerne er i mahogni med lavenergi og giver ejendommen et eksklusivt look. Til huset høre overdækket carport med udhus, 2 skønne terrasse og en solrig altan på første sal.
Huset indeholder entré med plads til overtøjet. Hyggelig stue og spisestue i et med udgang til terrasse på begge sider af huset. Flot hvidt HTH køkken med træbordplade og alle hårde hvidevarer og med lille spiseplads. I stueplan findes også fint gæstetoilet med god skabsplads. Under trappen til første salen er der lavet et rigtig brugbart opbevaringsrum. På første sal findes godt soveværelse med skabe samt yderligere 2 gode værelser med skabe, et lækkert badeværelse med brus og vaskemaskine og tørretumbler. Fra 1. salen er der udgang til den skønneste altan/terrasse med plads til solstole, krukker og planter.
Hvis du sætter pris på kvalitet, natur og skønne omgivelser, så kom og kig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Furesø kommune - klik her for mere info...