Rapportér

Rækkehus til salg, Birkerød, Kajerød Have

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1289437
  • Rækkehus
  • 162 m2
  • 318 m2
  • 5
  • 3.875.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Ikke angivet
Anders Nørgaard Kjeldsen
tlf: 45822800
birkeroed@lokalbolig.dk

familievenligt rækkehus i birkerød

i et naturskønt område i birkerød, finder i dette charmerende rækkehus. udefra præsenterer huset sig flot i klassisk, modernistisk 70’erstil med gule mursten og built-up tag. indendørs får i fire værelser og to badeværelser, hvilket sammen med den gode placering gør boligen helt aktuel for børnefamilien.

i entréen kommer i ind på et klinkegulv med varme under, der er ført videre ind i køkkenet. herude er der overskabe med spotlys under, en induktionskogeplade og en indbygget ovn af det luksuriøse mærke gaggenau. ligeledes er her plads til en spisekrog, som der tilmed har glæde af et ovenlysvindue.

den indbydende stue har trægulv i kvadratisk mønster og en hyggelig brændeovn, der også har den smarte funktion, at den kan fungere som pejs. ydermere sikrer de gode vinduespartier og glasdøren til haven et pænt lysindfald. det ene værelse ligger i forbindelse med stuen, og dette har eget badeværelse med støvgrønne fliser og badekar.

de tre andre værelser ligger samlet i modsatte ende af vinkelhuset ud til en fordelingsgang, der har fint med skabsplads. hjemmets andet badeværelse er udført med træbordplade, der har en topmonteret, firkantet håndvask, mens i også her får fornøjelsen af gulvvarme og en glasafskærmet bruseniche. endvidere rummer rækkehuset et bryggers.

til huset hører en carport og to skure, mens vinkelformen på huset skaber en dejlig lækrog til terrassen. samtidig er haven sydvendt, så der er mange gode soltimer at hente her. boligen er placeret attraktivt tæt på handlemuligheder, børnehuset birkemosen og toftevang skolen eller birkerød privatskole. sjælsø og rude skov ligger i cykleafstand, mens i kan køre i bil til københavn på godt en halv time.

her kan børnene vokse op i trygge rammer – kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...