Rapportér

Lejlighed til salg, Hillerød, Allékredsen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1310395
  • Lejlighed
  • 79 m2
  • 3
  • 2.295.000 kroner
  • 115.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

79 m2 lejlighed til salg i 3400 Hillerød

Lækker lejlighed i det attraktive kvarter, Ullerødbyen, i den vestlige del af Hillerød, med gåafstand til Netto, bus, skole, børnehave og vuggestue. (ca. 100-200m)

Skøn lys og indbydende 3 værelses (oprindeligt 2) ejerlejlighed på 1. sal. Lejligheden indeholder: Stor møblérbar entré, soveværelse med skabe, depot og teknikrum med vaskefaciliteter, dejligt badeværelse med brus, lille værelse/kontor med udsigt til stue og køkken. Dejlig og lys stue åben til køkken/alrum. Køkkenet er i hvid højglans med smuk sort granitbordplade.

Der er et stort vinduesparti ved stue og køkken med udgang til en stor nydelig altan, hvor aftensolen og udsigten over grønt areal kan nydes.

Som den eneste lejlighed i blokken, har man udsyn til sin egen carport fra soveværelset eller fra opgangen.

Lejligheden står i meget flot stand og har gode tilvalg, såsom en tyk granit bordplade i køkkenet.

Der er gode parkeringsforhold, elevator, carport med skur og dejlige omgivelser.

Området byder på grønne områder, stor naturlegeplads, boldbane, skønne løberuter og meget mere. Samtidig er der kun få minutter på cykel til Hillerød centrum og Frederiksborg Slot.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Lisbeth Victorin varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info...