Rapportér

Lejlighed til leje, Hillerød, Klik her for at se vejnavnSlangerupgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1174747
  • Lejlighed
  • 102 m2
  • 3
  • 12.250 Kroner

Bo midt i Hillerød i et nyt byggeri!

Lejlighederne

Lejligheden byder på et duplex-koncept, som består af en lejlighed fordelt på to etager. Du træder ind i entreen på 3. etage, hvor køkken, værelse og badeværelset også er. Fra køkkenet har du adgang til altan med fantastisk udsigt over grønne områder og byhuse. Fra køkkenet kan må gå op ad trappen til 4. etage, som består af større stueareal og et værelse. Her findes også en fransk altan, som tildeler tagetagen et fantastisk lysindfald. Lejlighederne er opført i gode, velkendte materialer. Boligernes størrelse er nøje afstemt målgruppens behov.

Alle lejligheder er udstyret med køleskab, fryser, emhætte, ovn, kogeplade, opvaskemaskine samt vaskemaskine. Der er gulvvarme i lejligheden. Alt i alt, får du en fantastisk og unik lejlighed i centrum af Hillerød.


Ejendommen

Området mellem bygningerne udlægges med grønne arealer, hvor børn får plads til leg, og voksne kan nyde en rolig stund i solen. Hertil kommer et stort parkeringsområde samt et depotrum med til hver lejlighed. Som en ekstra bonus er nærmeste supermarked blot 200 meter fra hoveddøren, og der er ikke meget længere til Slotsarkaderne. Derudover er der også både skole, daginstitutioner og S-togsstation i nærheden.

Det er ikke tilladt at være registreret i RKI for at leje en bolig igennem Newsec [xxxxx] .

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren

Denne bolig ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info...