Rapportér

Lejlighed til salg, Birkerød, Hovedgaden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1285889
  • Lejlighed
  • 52 m2
  • 2
  • 1.300.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Når du klikker på knappen får du info til boligudbyderen direkte på siden og via mail. Samtidig får boligudbyderen dine kontaktinformationer tilsendt per mail
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
Ikke angivet
Anders Nørgaard Kjeldsen
tlf: 45822800
birkeroed@lokalbolig.dk

pæn 2v’er midt på hovedgaden i birkerød

er du på udkig efter en toværelses ejerlejlighed i flot stand og med en central


beliggenhed i birkerød? så bør du se nærmere på denne bolig på hovedgaden 31a, der er et oplagt valg.

dit nye hjem ligger i hjertet af byen, hvorfra du er tæt på alle de daglige fornødenheder såsom indkøbsmuligheder, spisesteder, specialbutikker, biograf og s-toget på birkerød st. du får heller ikke langt til grønne, rekreative områder, hvor du kan snøre løbeskoene og tage en frisk løbetur efter arbejde. i sommerhalvåret er det også oplagt at nyde solen ved birkerød sø.

lejligheden er placeret på anden sal af en velholdt ejendom fra 1969, hvorfra du kan kigge ud over byens tage og ned på den livlige gågade med et væld af aktiviteter.

den indflytningsklare bolig byder indenfor i fordelingsentréen, og allerede ved første øjekast bemærker du det fine lysindfald og de pæne gulve. entréen har et indbygget skab og giver dig adgang til alle lejlighedens rum - heriblandt det regulære soveværelse og det enkle badeværelse med et bruseafsnit.

det klassiske køkken rummer god opbevaringsplads i de forskellige skabe og skuffer, så bordpladen i stedet er fri til madlavning. ved siden af køkkenet venter den indretningsvenlige stue med et integreret skab og et vinduesparti i rummets bredde. stuen kan let indrettes med et sofaafsnit og et spisebord, hvor du kan samle venner og familie til hyggelige stunder.

kan du se dig selv bo her? så kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...