Rapportér

Fritidshus til salg, Vejby, Brantebjerg

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1303412
  • Fritidshus
  • 59 m2
  • 923 m2
  • 4
  • 1.750.000 kroner
  • 90.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

59 m2 fritidshus til salg i 3210 Vejby

Skønt beliggende fritidshus på lukket børnevenlig vej med massere af legekammerater. Gåtur på få min (ca 500m) via stisystem til Nordkystens mest børnevenlig strand med små laguner og roligt vand. Ca 300 meter til Heatherhill som er et fredet naturområde med store lyngbakker helt ud til Kattegat.

Fritidshuset er beliggende på skøn ugenert grund med sydvendt terrasse, smukke høje blomstrende kirsebærtræer og buske. Huset er et typehus fra 1973 "Skarridsø" sortmalet træhus og hvide og grønne vinduesrammer. Huset har malede trægulve, loft til kip og store vinduespartier med fantastisk lysinfald.

Fritidshuset er velholdt med ny brændeovn og med lyse opholdsrum. Indeholder, stor stue i åben forbindelse med køkken. Der er varmeluftpumpe som holder huset tørt og varmt hele året. Stemningen er afslappet og med luftige opholdsrum, der kalder på hyggelige aftener med ild i brændeovnen. Tilstødende til opholdsstuen er der stor lys stue med et vidunderligt aftenlys og mulighed for overnattende gæster. Fra køkken er der udgang til stor træterrasse. Den ene del af terrassen er overdækket, hvilket giver mulighed for at spise ude i ly af dug. Køkkenet er med opvaskemaskine og vaskemaskine. Badeværelse etableret for få år siden med brusebad. To soveværelse.
Haven er lukket og ugeneret med massere af sol hele dagen. Grunden er med gamle træer og blomstrende buske. Grunden skråner ned mod bagbo, hvilket giver udsigt til himmel fra stuen. Sommerhusområdet er lagt ud med brede græsarealer som giver luft til naboer og ugeneret græs-stisystem som gør det børnevenligt at gå til købmand, strand og Heatherhill.

Meget charmerende børnevenligt fristed som rummer masser af idyl og afslapning mindre end en time fra København.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info...