Rapportér

Fritidshus til salg, Tikøb, Dalevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1290463
  • Fritidshus
  • 33 m2
  • 1.213 m2
  • 3
  • 839.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

33 m2 fritidshus til salg i 3080 Tikøb

Hist hvor åen slår en bugt, ligger der.....

En virkelig smuk, naturlig og tilgængelig stor fritidsgrund med ældre bebyggelse.

Boligen er i dårlig stand og kan bruges som den er, eller her kan bygges nyt. Hvis køber vælger nedrivning og nybyggeri, så fjerner sælger den nuværende bebyggelse uden beregning.

Grunden ligger næsten for enden af blind privat grusvej, hvor der er stille og ringe trafik – og med hyggelige naboer. Hele området emmer af familieliv og weekendhygge.

På grunden er stor rigdom af træer, buske og dejlige planter: gyvel, thuja, guldregn, blåklokker, hyacinter, liljekonvaller, bøgehæk, ege- og birketræer, roser, ramsløg, store rhododendron og meget mere. Egern, rådyr og masser af fugle færdes på grundens store plæne og ænder i Gurre å på to sider af grunden. Her er ultimativ hygge og ro, samt udsigt til masser af stjerner på en klar nat.

Der er kun 100 m til Hornbæk Golfbane og 500 m til Gurre Sø med fantastisk smukke vandreruter. Endvidere få minutters kørsel til skoven Klosterris Hegn med levn fra munketiden samt til Hornbæks hvide sandstrande, restauranter, caféer, hyggelige havneliv og store udvalg af handlemuligheder (tre supermarkeder). Der er adskillige ridemuligheder indenfor cykleafstand.

Her oplever I virkelig at komme "på landet" samtidig med at være nær på civilisationen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Helsingør kommune - klik her for mere info...