Rapportér

Fritidshus til salg, Tikøb, Gransangervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1290122
  • Fritidshus
  • 87 m2
  • 883 m2
  • 4
  • 1.990.000 kroner
  • 100.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

87 m2 fritidshus til salg i 3080 Tikøb

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
Et af Langesøs måske bedst placerede sommerhuse er nu kommet til salg. I naturskønne omgivelser, blandt træer, søer, marker og hestefolde, ligger denne lille oase. Langesø området blev i 1900-tallet opdyrket af en hollandsk gartner. Langs stier og smukke søer ses stadig sjældne træer og smukke planter fra tiden som planteskole, som endda leverede rhododendron til den russiske Zar.
Ejendommen fremstår pæn og velholdt. Nuværende ejer er tømrer byggede selv dette charmerende Kalmar sommerhus tilbage i 2002. Huset blev opført med 2 essentielle ændringer. 1)Sauna i forbindelse med badeværelse blev kasseret til fordel for en større og mere harmonisk stue. 2) Sommerhuset er isoleret til helårshus med eksempel 200mm under tag.
Her er dobbelt carport samt isoleret værksted med mange anvendelsesmuligheder.
Grunden er højt beliggende for enden af en lille stikvej. Selve huset byder på en stor og rummelig stue med loft til kip, dejligt lysindfald og 3 gode værelser med masser af skabsplads. Haven ligger perfekt for solen, så den kan nydes hele dagen.
På varme dage kan en smuttur til stranden friste. Vælg mellem en tur til Espergærde strand eller den populære Hornbæk strand. Pak picnic kurven og i løbet af 10 minutters kørsel står du med fødderne i vandkanten.
København når du på 35 minutters kørsel.
Tikøb er i cykelafstand, 15-20 minutter afhængig af hvilken klinge, der trædes. Et usædvanligt hyggeligt landsbysamfund med egen købmand, frisør, fodterapeut, slagter, kirke, Bed & Breakfast, vuggestue, børnehave, skole, SFO og bageri. Bare vent til du har smagt bageriets studenterbrød!
Foreningslivet i Tikøb byder på bl.a. fodboldtræning, aerobic, danseundervisning, korsang, babysalmesang, kantineaften og skydetræning med salonriffel.
Tikøb skole er, som Helsingørs eneste landsbys skole, en sand perle med et højt ambitionsniveau, god ledelse og lavt sygefravær blandt personalet. Et spor: 0.klasse til 6.klasse. Tikøb skole har de bedste betingelser for at indfri deres mission: at skabe et fællesskab i harmoni, hvor alle børn fra 0-14 år er trygge imens de lærer og udvikles.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Helsingør kommune - klik her for mere info...