Rapportér

Fritidshus til salg, Ølsted, Søstien

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1432210
  • Fritidshus
  • 49 m2
  • 1.265 m2
  • 2
  • 1.495.000 kroner
  • 75.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

49 m2 fritidshus til salg i 3310 Ølsted

Drømmer I om ro og fred, og udsigt der er helt ud over det sædvanelige? Så skal I komme og besøge Søstien 15! Her udbydes en yderst sjælden beliggenhed, og et virkelig dejligt fritidshus i den helt rigtige romantiske stil.
Huset har to fine annekser i baghaven, hvor der fint er plads til 2 overnattende gæster i hvert anneks. Det giver sammen med en ekstra opredning i stuen mulighed for at have 8 personer overnattende.
Der er lagt vægt på den skønne udsigt både i den dejlige have, og på de skønne terrasser. Så hvad enten I sidder med kaffen foran brændeovnen, eller med et glas rosé og steger bøffer på grillen, så kan I nye den maleriske udsigt mod fjorden, som blot er forstyrret af enkelte huse i første række.
I haven kan I have jeres kajakker liggende, ligesom Grundejerforeningen har en tømmerflåde, liggende nede ved stranden, der kan bruges til udspring.

Indeholder:
Skøn stue med brændeovn. Hyggeligt ældre men funktionelt køkken. Godt soveværelse. Ældre og simpelt, men funktionelt badeværelse, der for få midler kan piftes op og gøres mere moderne i looket. 2 rigtig gode annekser (ej del af boligarealet) som giver plads til 2 overnattende gæster i hver.

Beliggenhed:
Dejligt udbygget sommerhusområde i Ølsted, bestående af små stikveje. Fra hovedvejen går der bus til Frederiksværk og Helsinge og i Ølsted er der tog til Hillerød. I selve Ølsted er der både Netto og Superbrugsen, og flere take away steder. Grunden ligger i 2. række til Roskilde Fjord og er beliggende på lille blind vej.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Ølsted