Rapportér

Fritidshus til salg, Ølsted, Falkebakken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1390323
  • Fritidshus
  • 85 m2
  • 1.241 m2
  • 5
  • 1.245.000 kroner
  • 65.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

85 m2 fritidshus til salg i 3310 Ølsted

Velkommen til Falkebakken 9 - et dejligt sommerhus i den helt rigtige sommerhusstil, og med plads til mange overnattende gæster, hvis behovet melder sig. Her får I en stor skøn ugeneret have, dejlige terrasseområder samt en beliggenhed i et attraktivt sommerhusområde nær Roskilde Fjord.

Indeholder:
Huset byder på lyst køkken med spiseplads i åben forbindelse med den lyse stue, hvorfra der er udgang til dejlig overdækket terrasse. Endnu en stue, 3 gode værelser samt pænt badeværelse med brus. Haven som er helt lukket har flere solrige terrasser og masser af plads til solbadning, grillaftener og hvad sommerens og feriernes aktiviteter ellers byder på. Til huset hører ydermere værksted, brændeskur, udhus samt et godt anneks. Med andre ord - et skønt fristed med massere af muligheder.

Beliggenhed:
Sommerhuset er beliggende i det naturskønne Ølsted. Et fantastisk område for dem der elsker naturen og i gåafstand til Roskilde Fjord, hvor der er gode muligheder for, at soppe, bade og gå lange ture. Der er busforbindelse til Ølsted, Frederiksværk og Frederikssund, hvor der er gode indkøbsmuligheder, ligesom der er S-togs forbindelse til København fra Frederikssund. Tager du bilen til København vil du kunne nå Rådhuspladsen på ca. 1 time.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Ølsted