Rapportér

Fritidshus til salg, Melby, Frederik Jensensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400956
  • Fritidshus
  • 47 m2
  • 1.209 m2
  • 895.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

Sommerhus fra 1970 / 1993 på ialt 47 kvm, på 1.209 kvm skønt beliggende grund

Velkommen til et charmerende 1 plans rødt sommerhus med velindrettede 47 kvm samt en større og dejlig indbygget overdækket terrasse. Der er carport med indbygget udhus og skøn velholdt samt ugeneret have med græsplæne, flere terrasser samt hæk og træer.

Der er tale om et velindrettet træhus fra 1970 med senere harmonisk tilbygning fra 1993 med forlængelse af det eksisterende hus, beliggende på en 1.209 kvm grund. Grunden ligger på lukket blind vej, første sidevej fra Evetoftevej i lukket vejsystem med ca 1.000 mtr til til bademuligheder, ca 1.000 til Hanehoved station (med tog forbindelse), 1,5 km til Frederiksværk Centrum.

Dette velholdte hus er opført med bølgeeternit tag, lamel-laminat-parketgulve og der er loft til kip i det meste af huset. Det opvarmes med varmepumpe/elvarme ligesom der er brændeovn. Ejer gør brug af huset både sommer og vinter.

Huset indeholder: Entré/mellemgang, flisebadeværelse med brus, 2 gode værelser med skabsplads, køkken med egen udgang og i åben forbindelse til spiseafdeling der er i åben forbindelse til den meget lyse opholdsstue med brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse.

Den store ugenerede have ligger et stenkast til store frie arealer, og rumoplevelsen af grunden virker endnu større. Der er både sol og skygge i haven fra solopgang til solnedgang.

Huset er beliggende i et roligt område med åbne marker, græsenge, skovarealer og en smuk natur, centralt i et stort traditionelt sommerhusområde, nær til vand og badeliv og hygge-liv med alt fra festival-mulighed til indkøbsmuligheder samt børnevenlige aktiviteter. Der er ligeledes i rimelig nærhed en svømmehal, bibliotek og kulturhus... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Melby