Rapportér

Fritidshus til salg, Liseleje, Mehlsensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1433576
  • Fritidshus
  • 119 m2
  • 1.257 m2
  • 6
  • 2.995.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

True love – Stort sommerhus i skønne Liseleje

I den gamle del af den skønne badeby Liseleje, ligger dette charmerende sommerhus, forenden af en lukket vej. I mere end 45 år har huset dannet rammen om dejlige ferier med masser af plads til børn og voksne. Huset er løbende i istandsat og indeholder ud over sovepladser, to stuer, stort køkken alrum, 2 badeværelser, gæstetoilet, redskabs – og separat cykelskur, carport, værksted og kolonial rum MEN skønnest af alt er husets gårdhave med udendørs køkken. En tredjedel af gårdhaven er overdækket hvilket gør, at sommeraftenerne kan forlænges og den irske kaffe kan nydes foran udendørs pejsen.
Huset har de seneste 12 år været brugt, som helårs hus og kan derfor bruges året rundt, hvor man både kan varme op via el-paneler, varme i gulvet eller blot via hyggelig ild i pejsen, som både findes i stuen og køkkenet.

Liseleje har en af de bedste strande og via stier og skov kan man få mange lange og hyggelige gåture. Huset emmer af sjæl og haven omkranser huset på smukkeste vis med græs, smukke rhododendron og god afskærmning til naboer. Foran huset er en stor skøn terrasse, hvor aften solen kan nydes. Her er der plads til stort havebord, men også lounge møbler man kan slænge sig i, på de varme dage.

Husets annex består af 2 værelser og et badeværelse. Det giver både mulighed for flere hold gæster eller bare teenagere, som gerne vil have lidt privatliv.

Liseleje tilbyder flere restauranter, kaffebar, badehotel, købmand, tøjbutikker, is-barer og naturligvis en bager, som kan nås på cykel søndag morgen. Derudover, er der i ferierne altid en masse arrangementer, for børn og voksne og ved stranden ligger endvidere en stor skøn naturlegeplads hvor børn og børnebørn kan boltre sig. I sommerperioden kan der også spilles minigolf eller køres gokart.

Har du håndværker-tække kan du glæde dig til at gå og hamre, banke og skrue lidt hist og her og har du grønne fingre, kan du glæde dig til at pynte gårdhaven op med smukke krukker og altankasser.

Dette hus har sin helt egen charme med plads til den store familie både ude og inde. Man kan nyde huset året rundt og så er der bare noget helt specielt over Liseleje – det er, som huset også hedder, True Love.

Bestil en personlig fremvisning på www.jenshøjmann.dk eller kontakt Jens Højmann direkte på 21624818

Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Liseleje