Rapportér

Fritidshus til salg, Kvistgård, Hornbækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1392264
  • Fritidshus
  • 60 m2
  • 3
  • 795.000 kroner

60 m2 fritidshus til salg i 3490 Kvistgård

NB! BOLIGEN ER SOLGT:Drømmer du om et fritidshus, der både er hyggeligt og moderne og samtidig er let at komme til både med offentlig transport og bil? Dette hus ligger i Kvistgård i en andelshaveforening, hvor medlemmerne ejer jorden, blot 20-25 minutters kørsel fra København. Området er et sandt smørhul i forhold til natur, strand og kulturbegivenheder i det skønne Nordsjælland. Der fem minutter fra skøn strand ved Espergærde og den hyggelige havn og knap 15 minutter fra en af Danmarks allerbedste strande i Hornbæk, Af andre attraktioner kan nævnes Louisiana og selvfølgelig Helsingør med rigt kulturudbud og kun 20 minutters sejlads fra Sverige.

Fritidshuset består af et hovedhus på 50m2 og en fin hytte på 10 m2. Husets hjerterum er et rum på 36m2 med gennemgående lysinfald. Der er et køkken-alrum med nyere køkken fra Kvik og massiv asketræsbordplade og hvidevarer fra bla. Siemens. Det er adskilt ved en halvvæg hvor den anden del i øjeblikket fungerer med sofasektion (sovesofa). Desuden er der et godt og mere svalt soveværelse, der har forbindelse til toilet og bad i form af brusekabine. Huset er renoveret igennem de sidste år og fremstår meget indbydende med bl.a. nyt toilet, nye døre og vindue, samt en fuldstændig udskiftning af facadebrædderne og udskiftning af stikkontakter., 60 l metrovandvarmer etc. I tillæg til eksisterende bolig må der opføres yderligere 12 m2 overdækket terrasse eller udestue, 10 m2 drivhus og 4 m2 redskabsskur.

Grunden er på ca. 530 m2 og huset ligger supergodt placeret, således at man altid kan finde både sol og skygge. Der er en meget stor og flot træterrasse på syd og øst siden af huset og foran annekset, men den kan meget fint føres om bag ved huset, hvor der er en oplagt mulighed for at etablere udekøkken. I haven er der ældre æbletræer, som er giver karakter og skyggefulde områder og desuden masser af mange bærbuske, roser, stauder og blomster.

Det er en meget hyggelig og velfungerende forening med en bred alderssammensætning. Der er en stor legeplads og fælleshus med bad og vaskeri kun 100 meter fra huset, der findes fredskov i foreningen og den støder op til marker med græssende får. Der er friviligt fællesarbejde ca. 4 gange om året, hvor man får refunderet 200 kr. for at hjælpe til og der er normalt en årlig sommerfest, loppemarkeder etc.

Det koster 9000 kr. om året i fællesudgifter, der også inkluderer vand og renovation, vedligeholdelse af fællesområder og gratis vaskeri i foreningen samt ejendomsskatter. Dvs. udgifter ud over dette er bare el samt forsikring og an årlig tømning af tank.

OBS. Bemærk at prisen er 795.000 kr. for selve huset og der der udover skal betales 50.500 kr. i depositum til foreningen som refunderes ved salg, dvs. totalt 845.500 kr. For yderligere oplysninger se www.OF-fritid.dk eller www.OF-kvistgaard.dk. Kom og se!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Helsingør kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kvistgård