Rapportér

Fritidshus til salg, Jægerspris, Goldbjergvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1286134
  • Fritidshus
  • 54 m2
  • 832 m2
  • 2
  • 850.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

54 m2 fritidshus til salg i 3630 Jægerspris

Velkommen til Goldbjergvej 12. Huset ligger helt fantastisk som det næstsidste hus på lukket vej og med panoramaudsigt over fjorden. Huset har netop været igennem en gennemgribende renovering, hvor der er lavet alt lige fra køkken, bad, gulve og vægge. Huset mangler den allersidste færdiggørelse som f.eks. stikkontakter, filt på vægge og tilslutning af vandet. Til gengæld får du et helårsanvendeligt og meget velbeliggende sommerhus med fantastisk udsigt.

Indeholder:
Huset byder på entre, nyt badeværelse med brus, soveværelse og nyt køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der er udgang til den ene terrasse. Både fra køkkenet og de 2 terrasser har du den skønneste udsigt over Roskilde fjord. For enden af huset er en overdækning, som det vil være muligt at inddrage og opføre endnu et værelse.
På grunden er endvidere en lille hytte med mulighed for sovepladser. Grunden er ud mod den lukkede vej og ind mod naboen omkranset af høje træer og har til den anden side den fineste udsigt over vandet og naturen.

Beliggenhed:
Goldbjergvej 12 er beliggende mellem skov og fjord i dejlige kulhuse. Kvarteret er fredeligt og ved fjorden er der sandstrand. Da man skal langt ud før vandet bliver dybt, kan selv de helt små soppe rundt i vandkanten og nyde strandlivet og naturen. Der er også mulighed for fiskeri. Beliggenheden med kort gå afstand til fjord og skov giver mulighed for nemt at opleve alt det bedste naturen byder påI Kulhuse er der en veldrevet Dagligbrugs med gode åbningstider og udvidede åbningstider om sommeren. Tag også færgen, Columbus der sejler fra Kulhuse til Sølager, eller book et bord på den lokale restauration, Kulhuse kro.Sommerhuset fremvises af ejer selv, og denne kan fortælle meget mere om huset.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...