Rapportér

Fritidshus til salg, Jægerspris, Ulriksvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1285189
  • Fritidshus
  • 74 m2
  • 1.175 m2
  • 4
  • 2.200.000 kroner
  • 110.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

74 m2 fritidshus til salg i 3630 Jægerspris

En éner i absolut særklasse

Midt i det hyggelige sommerhusområde Dalby Huse, blot 500 meter fra børnevenlig badestrand, finder man dette indbydende helårsanvendelige fritidshus, der på mange måder er helt unikt. Ejendommens 2 murede gavle er det eneste der er tilbage fra det oprindelige velkendte sommerhus fra 60érne, hvor det handlede om at komme ud af byen og få naturen ind, når vejret ikke var til hyggestunder i haven.

Det oprindelige hus fra 1967, er idag omdannet til dette nyfortolkede stilrene fritidshus, der med sine 86 fuldt isolerede kvadratmeter rummer 3 soveværelser, hvoraf det ene på hems. Nyt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, samt stort åbent opholdsmiljø med pejs, loft til kip, og stue og køkken i åben forbindelse.

Hver en linje har været vendt på tegnebrættet i dette unikke fritidshus som idag fremstår indflytningsklart og gennemrenoveret med stor omtanke for husets oprindelige stil. Husets karakteristiske taghældning er eksempelvis tegnet til at sikre et uhindret lysindfald om vinteren, hvor solen står lavt. Samtidig danner det mulighed for et fantastisk opholdsrum, der med sin store glasfacade er med til at sikre optimal udbytte af naturen omkring. Materialevalget er gennemtænkt med blandt andet arkustikpaneler af egetræsfiner og et praktisk gennemgående Stone behandlet betongulv, som uden problemer tåler en moderne families hverdag. Huset opvarmes med pejs, samt gulvvarme som kan styres via app på en smartphone. Huset kan på den måde samtidig sende beskeder om temperaturændringer vis husets wifi forbindelse.

Køkkenet er udført i mørkt træ,med indbygget opvaskemaskine samt køl/frys. Herfra er der direkte adgang til den vestvendte terrasse, hvor aftensolen kan nydes til den går ned. Fra stuen er der foruden direkte afgang til den vestvendte terrasse også adgang til den sydøstvendte. Man kan derfor følge solens gang på himlen på terrasserne omkring huset.

Intet i dette hus er overladt til tilfældighederne, ej heller husets indretning som er nøje udvalgt til husets stil og afstemt i forhold til alle rum og omgivelser. Huset har til trods for den gennemgående renovering fortsat masser af historie og sjæl. Fx. kan nævnes det store gamle jernvindue på hemsen, som oprindeligt havde sit liv i fabriksbygningerne på det gamle Grøntorv i Valby, men som nu altså ferierer som skillevæg i huset i Dalby Huse.

Her er med andre ord tale om et hus til den kræsne køber som værdsætter den færdige løsning. Et hus hvor alt er lavet fra bunden og som blot venter på at blive taget i brug af de nye ejere.

Dalby huse er et godt etableret sommerhusområde ud til Isefjorden, med købmand, is-hus og børnevenlig badestrand. Mindre skovområde og ellers natur så langt øjet rækker. Oplagt til vandsport eller bare til livsnyderne som værdsætter naturen udenfor storbyen.
Området kommer tidsmæssigt en del tættere på københavn i nærmeste fremtid, da tilkørslen til den nye broforbindelse ved Frederiksund åbner til september og ligger blot 2 kilometer fra Dalby huse. Samtidig er den nye motorvej fra Frederiksund til København netop vedtaget og det vil betyde at København lan nås på bare 35 minutter.

Ejendommen har meget lave ejerudgifter.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...