Rapportér

Fritidshus til salg, Jægerspris, Strandvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1282668
  • Fritidshus
  • 82 m2
  • 1.690 m2
  • 3
  • 1.895.000 kroner
  • 95.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

82 m2 fritidshus til salg i 3630 Jægerspris

I skøn natur, blandt høje træer og i 2. række til vandet, ligger dette dejlige sommerhus i den “helt rigtige” sommerhusstil.

Velkommen til Strandvej 77. Et nyere sommerhus beliggende mellem skov og fjord i dejlige Kulhuse. Sommerhuset som er et Planethus opført i 2016, er velindrettet med en stor central stue, i åben forbindelse med køkkenet, hvorfra der er udgang til stor træterrasse og haven. Sommerhuset indeholder endvidere to gode værelser og godt badeværelse med bruseniche.
Ejendommen har derudover god carport, samt redskabsskur og brændeskur. På grunden er der primært græs, så her får du et sommerhus, hvor både hus og grund er nem at holde.

Beliggenhed:
Huset er beliggende i et fredeligt kvarter og ved fjorden er der sandstrand. Da man skal langt ud før vandet bliver dybt, kan selv de helt små soppe rundt i vandkanten og nyde strandlivet og naturen. Der er også mulighed for fiskeri.
Beliggenheden med kort gå afstand til fjord og skov giver mulighed for nemt at opleve alt det bedste naturen byder på. I Kulhuse er der en veldrevet Dagligbrugs med gode åbningstider og udvidede åbningstider om sommeren. Tag også færgen, Columbus der sejler fra Kulhuse til Sølager, eller book et bord på den lokale restauration, Kulhuse kro.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...