Rapportér

Fritidshus til salg, Jægerspris, Skovduevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1277838
  • Fritidshus
  • 30 m2
  • 1.406 m2
  • 2
  • 445.000 kroner
  • 25.000 Kroner
  • x
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

30 m2 fritidshus til salg i 3630 Jægerspris

Idyllisk sommerhus på stor naturgrund med kæmpe terrasse omkransende hele huset.

Huset er velholdt både ude og inde, hvoraf der er opsat nyt køkken i sommeren 2018. Derudover er der også lavet nyt el i hele huset samt ny eltavle og HFI relæ ligeledes fra 2018.
Huset er inddelt med soveværelse, køkken og stue, hvoraf der er adgang til terrassen.

Sommerhuset opvarmes med et klimaanlæg som forlænger opholdet i både forårs- og efterårsmånederne.

Fra terrassen er der adgang til skur, som er opdelt med to rum; det ene bruges som værksted - det andet som opbevaringsrum, hvor der også er campingtoilet og håndvask med varmt/koldt vand.

Naturgrunden er stor, solrig og med bred randbeplantning samt frugttræer og bærbuske. Så uanset om man har lyst til at stresse af med bål og snobrød eller kold vin og egne bær, så er der rig mulighed for dette ved køb af sommerhuset.
Der er samtidig installeret udendørsbad med varmt vand, så der er mulighed for et varmt bad mens solen bader på en og fuglene kvidrer lystigt.

Sommerhuset er beliggende i et stille og grønt område - tæt på både indkøb og busstoppested.
Daglige indkøb klares i Jægerspris eller Brugsen i Kulhuse, ligesom Jægerspris byder på både kulturelle oplevelser, ishus og flere store dagligvarebutikker.
Svanholm Øko-kollektiv har hyggelig cafe og grøntudsalg, og Hansen Is i Lyngerup er et besøg værd, hvis man holder af ost, is og specialiteter.

Hornsherred vil i nær fremtid få forkortet køretid til København ad kommende ny broforbindelse, Kronprinsesse Marys Bro, der forventes færdig i 2019.

BEMÆRK: Huset er ikke helårsisoleret og der er ikke opført badeværelse inde i huset.

***Sommerhuset kan ikke fremvises før d. 14/5 da ejeren er på ferie. Man er velkommen til at tage derop og bese grunden og sommerhuset udefra***

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...