Rapportér

Fritidshus til salg, Gilleleje, Fasanvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1394670
  • Fritidshus
  • 101 m2
  • 1.006 m2
  • 4
  • 2.300.000 kroner
  • 115.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

101 m2 fritidshus til salg i 3250 Gilleleje

Sommerhuset i det skønne Gilleleje

Nu har du chancen for at erhverve et top luksus sommerhus i Gilleleje / Esbønderup Strand og kun 45 min. kørsel nord for København.

Sommerhuset er beliggende ca. 1 km fra Gillelejes smukke strand, de fredede arealer ved Gilberg Hoved og kun en cykeltur fra Gillelejes kulturhavn, hvor du kan finde biograf, bibliotek, museum, aktivt erhvervsfiskeri og mange gode spisesteder, røgeri, fiskebutikker og meget mere.

Sommerhuset fremstår fuldstændig gennemrenoveret i 2019 i de bedste materialer og sikker stil. Huset er indrammet af en stor og smuk terrasse i rødbrunt og meget slidstærkt Cumarutræ. Huset har en attraktiv planløsning, som skaber de perfekte rammer for familiens udfoldelser. Entreen indeholder praktisk skabe og står åben med forbindelse til stort lyst køkken/alrum. Køkkenet er et smart og moderne køkken med masser af skabsplads og stor mørkbejdset egetræsbordplade. Fra spisestuen er der dobbeltdøre til terrassen med sol fra morgen til aften. Hyggelig opholdsstue med brændeovn og som også indeholder dobbeltdøre til terrassen. Flot og smukt niche badeværelse med brusebad med unidrain, væghængt toilet og moderne fliser. Tre gode værelser, som alle er lyse og venlige med udsigt til den nemme og charmerende have.

Som ekstra bonus er der etableret en lækker udebruser, som er tilsluttet kloak og som både har varmt og koldt vand. Endvidere praktisk anneks, redskabsskur og udendørs træningsstativ til crossfit.

Sommerhuset har ny varmepumpe (luft til vand), som forsyner det varme vand samt hele husets gulvvarme. Varmepumpen giver en solid energibesparelse på energiregningen årligt ca. 40 % i forhold til el og olie. Isoleringsmæssigt er huset velegnet til helårsbolig med 150 mm. udvendig isolering samt 200 mm. isolering i gulv og loft. Der er nye termovinduer og - døre.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info...