Rapportér

Fritidshus til salg, Slangerup, Runddyssen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1327539
  • Fritidshus
  • 99 m2
  • 994 m2
  • 4
  • 2.495.000 kroner
  • 125.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

99 m2 fritidshus til salg i 3550 Slangerup

Billige driftsudgifter - Nem vedligeholdelse!

Lækkert nyt og i den grad helårsanvendeligt fritidshus - beliggende i det attraktive Buresø.

Energimærke A2015 - beregnet årligt varmeudgift kr. 3.620!

Her skal du bare komme med sine møbler - alt står i en meget flot og indflytningsklar stand.

Boligen er opført i en flot og enkelt stil i materialer, som ikke kræver meget vedligeholdelse. Flotte materialer, hvor der er lagt vægt på at det skal være håndværksmæssigt i orden!

Dejlig stor og lys stue med loft til kip og stort vinduesparti mod terrassen/haven. Lofthøjde giver en rigtig god rumfornemmelse - så stuen virker meget større. Lækkert moderne køkken, som ligger i åben forbindelse til stuen, således at man også fra køkkenet kan stå og nyde udsigten til haven. Rummeligt og præsentabel entré som samtidig har funktion som bryggers. Huset byder her ud over på 2 gode soveværelser og et lækkert brusebadeværelse, som er holdt i en enkelt stil. Der er mulighed for at lave et værelse mere, hvis man har det behov (se plantegning). Boligen opvarmes med luft til vand varmepumpe og der er naturligvis gulvvarme overalt - dette giver fornuftig varmeøkonomi.

Nyanlagt have med stenbelagte terrasser og indkørsel. Der er desuden stenbelægning rundt om hele huset. I bunden af haven er der en lille sø, som deles mellem de ejendomme, som støder op til søen.

Denne flotte ejendom er beliggende i det skønne Buresø i gåafstand til skov og sø.

Få en fremvisning ved at kontakte sælger på tlf. 30112626. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær på tlf. 29662814.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Slangerup