Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Andelsbolig til salg, Allerød, Prins valdemars Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1451587
  • Andelsbolig
  • 59 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 3.399 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Andelsbolig tæt på allerød centrum

Andelslejlighed i Andelsboligforeningen Prins Valdemar sælges.

2 vær andelslejlighed på 59 kvm beliggende Prins Valdemars Allé 5A sælges for kr. 652.988,00 Heraf udgør forbedringer (nyt gulv og loft inkl. isolering) ca. kr. 124.602,43. Lejligheden har desuden nyt køkken og bad fra år 2004 og fremstår indflytningsklar. Desuden er inden for det seneste år skiftet paneler, dørkarme, toiletkumme, håndvask, bruserarmatur. Desuden forfindes 1 år gammelt komfur, ovn og emhætte.

Velfungerende andelsboligforening med kun ca. 40% belåning i fastforrentede lån med afdrag. Værdien af ejendommen er fastsat som "valuarvurdering ved udlejningsejendom eksklusiv forbedringpotentiale". Foreningen består af 4 lejligheder i én bygning på 279 kvm. Der er sket løbende vedligeholdelse af ejendommen og foreligger finansieret vedligholdelsesplan på 10-årig sigt. Siden 2014 er kommet nyt fyr, ny gård, isolering af sokkel, oppudsning af facader og maling af huset og trappeopgang. Yderligere vedligholdelse er planlagt.
Boligen ligger kun 4 min. gang fra station og 2 min. gang fra bymidte.

Månedlig ydelse ligger på kr. 3399 hvoraf 600 udgår aconto vand/varme.

Fremvisning af lejlighed og rekvirering af salgsdokumenter kan ske fra andelshaver, der også kan formidle kontakt til formand for andelsboligforeningen.

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Allerød kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Allerød