Vrijstaand huis te koop, Kjellerup, Jeppe Aakjærs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1404525
  • Vrijstaand huis
  • 178 m2
  • 890 m2
  • 3.150.000 kronen
  • 3.150.000 Kronen
  • A2010
Ontvang info!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne Ejendomsmæglere
Thomas Jørgensen
tlf: 20152302
tej@boligone.DK

Flot kvalitetsvilla i et børnevenligt kvarter

Nu har I chancen for at blive de nye ejere af denne etplansvilla, der har en fordelagtig placering i et dejligt kvarter med mange børnefamilier i Kjellerup. Her venter jer fine rammer om tilværelsen samt nærhed til hverdagens behov.

Villaen er opført i 2018 og præsenterer sig æstetisk spændende, og man er ikke i tvivl om, at der er anvendt flotte kvalitetsmaterialer både ude og inde. Ved ankomsten kan I parkere bilen i den indbyggede carport, før I træder tørskoede over entréens dørtærskel.

Inden døre fremstår boligen indbydende med lyse rum, pæne gulve og lækre detaljer. Hjertet udgøres af det samtalevenlige opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i direkte forbindelse. Køkkenet fremstår tidløst og moderne med hvide, grebsfrie fronter, som toppes af en sort bordplade. Hjemmets kok får fortrinlige betingelser med den integrerede kogezone, ovnen i ergonomisk højde samt loftspots, der sikrer et godt arbejdslys. Spisebordet kan placeres på den anden side af køkkenet, og efter maden kan I trække jer tilbage i stuesektionen, som bades i et blødt lysindfald.

Fra stuen er der adgang til det oplagte forældresoveværelse, som har tilknyttet sit eget badeværelse. Tre børneværelser udspringer fra en fordelingsgang i den modsatte ende af huset, og her finder I endnu et badeværelse. Det er endvidere værd at bemærke de gennemgående elementer, der blandt andet ses på badeværelserne, som er opført i ens stil med hvidt interiør og væghængt toilet. Afslutningsvis får I også glæde af et bryggers med praktisk skabsplads og mulighed for at installere vaskefaciliteter.

Udenfor venter en nem og overskuelig have, hvor fliseterrassen med læmure er ideel til havemøblerne og grillen.

I bosætter jer i rolige omgivelser nær grønne områder. Det bliver også let at planlægge ugens gøremål, da der inden for en radius af halvanden kilometer fra adressen ligger indkøb, daginstitution og skole.

Ring for en fremvisning... Læs mindre...

Se ledige jobs i Kjellerup