Vrijstaand huis te koop, Skive, Åglimt

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1429140
  • Vrijstaand huis
  • 132 m2
  • 870 m2
  • 4
  • 550.000 kronen
  • 30.000 Kronen
  • E

132 m2 villa til salg i 7800 Skive

Skøn villa i den hyggelige landsby Mogenstrup, beliggende på lukket stikvej. Huset ligger som nabo til grønt friareal, hvor børnene kan løbe trygt omkring og spille fodbold.

Ejendommen er en klassiske 70'er villa, opført i røde sten og fremstår i flot og præsentabel stand, og i en enkel og moderne stil.

Velkommen indenfor i vindfang og en rummelig entré med god plads til både overtøj og fodtøj. Her er også et godt gæstetoilet. Den daglige entré er via det store bryggers/baggang.
Husets hjerte er det store åbne køkken/alrum/stue i ét - med lækkert nyt, hvidt køkken fra 2019. Her er optimalt udnyttelse af pladsen og med masser af bord- samt opbevaringsplads, samt nye hårde hvidevarer. Herudover værelsesafdelingen som består af stort soveværelse og 2 gode værelser - alle med faste skabe. Pænt badeværelse der er lysnet, med nyt inventar og over badekarret er indrettet funktionel pusleplads. En yderst velfungerende planløsning med mange finde forbedringer, og ideel for parret eller til den unge familie.

Fra stuen er der direkte udgang til husets hyggelige terrasseafsnit, som er delvist overdækket og vender direkte mod syd. Terrassen indbyder til mange timers hygge med grill og gode venner. Herudover stor, let have med trampolin og masser af plads til at børnene kan boltre sig. Haven er meget nem - med græs og enkelte bede. Der er stor indkørsel og dbt. carport/udhus. Omkring hele huset er anlagt terrasser/flisegang.

Mogenstrup er en rigtig hyggelig landsby syd for Skive. Her er mange tilflyttere af børnefamilier, og byen tilbyder bl.a. børneinstitutioner, forsamlingshus, idrætsforening og et meget aktivt by-bysamfund. Her er alt fra den årlige byfest, fælles gåture, naturruter til vandre-, løbe- og cykelruter, jagtklub og pensionistforening. Se evt. mere på www.mogenstrup.dk

For fremvisning

Wanneer je verdergaat, kom je op een nieuwe pagina met meer informatie over de woning en met directe contactinformatie van de verkoper of makelaar

Se ledige jobs i Skive