Andelsbolig til salg, København Nørrebro, Birkegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1349029
  • Andelsbolig
  • 108 m2
  • 4
  • 2 431 475 kroner
  • 7 120 kroner
  • D
Motta info!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

108 m2 andelsbolig til salg i 2200 København N

Midt i Nørrebros pulserende gader på Indre Nørrebro finder du denne charmerende andelslejlighed i hyggelige, og skønne omgivelser.
Du får her en sammenlagt lejlighed i pæn og velholdt stand. Lejligheden er indrettet med entré, 2 pæne flisebadeværelser med separat bruseniche. Lyst elementkøkken hvorfra du har udgang til lejlighedens dejlige altan med kig til den Jødiske Kirkegaard og ikke mindst ejendommens hyggelige gårdmiljø. 2 store stuer en suite med charmerende franske dobbeltdøre. 2 rummelige og regulære værelser med god plads til seng og garderobe. Der ud over er der et yderligere køkken, som benyttes til bryggers. Fra bagtrappen kan du gå op til ejendommens helt enestående fælles tagterrasse, hvor du ligeledes kan nyde de mange sommerdage og aftener. En lejlighed med mange gode muligheder og masser af sjæl.

Beliggenheden er helt i top, en fredelig oase midt på Indre Nørrebro. Du befinder dig i det charmerende Trækvarter nær Elmegade og Sankt Hans Torv. Nærmiljøet byder på et væld af spændende muligheder med hyggelige specialforretninger, cafeer og spisesteder. Gode transportmuligheder, faciliteter og skønne omgivelser ved Søerne og Assistens Kirkegården, hvor du kan nyde de mange timer i det fri.

Smuk ejendom med masser af sjæl og flotte detaljer. Andelsforening stiftet i år 2001. En forening hvor der er styr på driften og økonomien. Ejendommen er valuarvurderet til kr. 109.187.000 og har en gæld på ca. kr. 28.700.000 (restgæld). Til lejligheden er der brugsret til 2 stk. loftsrum, fælles vaskeri mod betaling og adgang til ejendommens grønne gårdhave, der byder på hyggelige og afslappende timer i det fri.

Ønsker du en fremvisning af denne skønne lejlighed,

Når du klikker deg videre, kommer du til en ny side med mye mer info om boligen og med kontaktinfo til selgeren eller megleren