Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Odense NØ

Du har søgt efter Værelser til leje i Odense NØ.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værelser til leje i Odense NØ.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Odense NØ. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Odense NØ

Odense NØ, ligger som navnet antyder Nordvest for Odense centrum. Det er områder som Seden, Bullerup og Volssmose der ligger her. Der er en del almene boligbyggerier, men samtidig er det et område der ligger tæt skov og strand. Bydelen er kendt for at have mange forskellige nationaliteter og der er et aktivt miljø i form af egne medier, aviser osv. Området har tidligere været delt op, men i takt med at Odense er vokset er de Seden og Bullerup blevet betragtet som en den af Odense.

Området ligger ikke langt fra centrum, med kun 3 km fra Vollsmose. Der bor ca 16000 indbyggere i Odense NØ bydelen.

 

Find værelse til leje i Odense NØ på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Odense NØ, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Odense NØ . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Odense NØ herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense NØ end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Odense NØ

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Odense NØ. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Odense NØ der matcher dine søgekriterier.