Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Kongens Lyngby, Carlshøjvej stuen (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold

73 m2 lejlighed til leje i 2800 Kongens Lyngby

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, 2800, [xxxxx] 73 m2

- Til København K -Charmerende, velindrettet og nyistandsat 3-værelses stuelejlighed på 73 km2 i Lyngby, 5 min gang fra Sorgenfri slots park og Lyngby Hovedgade, med lille ugeneret, solrig have i stille område – byttes til større bolig i København.Vores lejlighed indeholder en rummelig og lys stue, 2 værelser, badeværelse med brus og entre. Køkkenet er fra 2019 med køl, frys og opvaskemaskine. Der hører desuden 2 kælderrum med til lejemålet.Stuen har vinduesparti med udgang til haven.
I den lille sydvendte have er der bygget en stor hjørnesofa, et lille halvtag og ny havelåge, så der ikke er kig ind udefra. Jeg har plantet hæk, japansk prydkirsebær, syrener, magnolie, høstanemoner og et lille staudebed.Der er ikke nogen huse på bagsiden af ejendommen, så fra stue og have er der udsigt til et bælte af træer med masser af fugleliv.
Min havelåge fører ud til fælles arealer med græsplæne og træer.Byggeriet er fra starten af 1950’erne og bevaringsværdigt. Det er en ejendom på tre etager. Her er trygt og rart, og naboerne er søde.Lejligheden ligger i gavlen, hvilket gør den ekstra lys. Her er beboerparkering, vaske- og tørrekælder og bus lige til døren.Vaskemaskine, gardiner og flere møbler kan eventuelt indgå i en bytteaftale. Tilladelse til hund og kat.Huslejen er 5.907,- varme a/c 619,-Minimum 3-5 værelser. Lejlighed og andet.København K og brokvartererne, Frederiksberg C og Hellerup.Husleje helst under 10.000,-

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Vi flytter kun hvis det rigtige viser sig. Vi sætter kaffe over, hvis du har lyst til at komme og se lejligheden.
Hvis du er ældre, vil jeg gerne være behjælpelig med flytningen.

ØNSKES: