Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Lejlighed til leje, Albertslund, Morbærhaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1470398
  • Lejlighed
  • 25 m2
  • 1
  • 3.050 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Udlejder studiebolig i [xxxxx] - kun studerende. *HASTER*!

Da jeg skal på udveksling fra begyndelsen af det nye år, fremlejer jeg min studiebolig i Morbærhaven, Albertslund i 5 måneder, fra d. 15/1/2020 til 31/5/2020. OBS: Studieboligen er KUN for studerende, og fremlejes UMØBLERET. Persiennerne kan dog godt blive hængene såfremt det ønskes. Ikke-rygere foretrækkes.

Jeg synes selv lejligheden er en af de bedst placerede da den ligger meget yderligt, med mindre end 1 minuts gågang til busstoppene 141, 149, 144 og 143, der kører til Glostrup St., Albertslund St., Ballerup St. og Vallensbæk St. Derudover er der mindre end 3 minutters gågang til Fakta og også kun få minutters gågang til skoven. Der er også mulighed for at cykle til Albertslund St., hvilket ca. tager 15 min. Husdyr er tilladt, så længe de registreres.

Lejligheden har et lille køkken med induktionskogeplader, et lille køleskab og et mellemstort badeværelse. Derudover ligger der et vaskeri blot 1 minut væk. Internet er inkl. i lejen.

Hvis det har interesse så skriv gerne så hurtigt som muligt, da jeg grundet kollegiets regler skal ansøge om at få lejeren godkendt (og herunder bevise at vedkommende er studieaktiv).

Mvh

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Albertslund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Albertslund