Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

2-værelses lejligheder til leje i Tønder

Du har søgt efter 2-værelses Lejligheder til leje i Tønder. Herunder finder du alle de aktuelle 2-værelses lejligheder til leje i Tønder lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 2-værelses lejligheder til leje i Tønder
Du har søgt efter 2-værelses Lejligheder til leje i Tønder. Herunder finder du alle de aktuelle 2-værelses lejligheder til leje i Tønder lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 2-værelses lejligheder til leje i Tønder
Sortér efter
 • Lejlighed i Tønder

  76 m2 lejlighed til leje i 6270 Tønder: Beliggende i centrum af Tønder nær bibliotek og togstation udlejes skøn 2 værelses lejlighed på 76 m² i elevatorbetjent ejendom.Lejligheden har god entre hvo...
  • 5.015 DKK
  • 76 m2
  • 2
 • Lejlighed i Tønder

  102 m2 lejlighed til leje i 6270 Tønder
  • 5.700 DKK
  • 102 m2
  • 2

Værd at vide når du søger 2-værelses lejlighed i Tønder


Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.


Find 2-værelses lejlighed til leje i Tønder på Boligdeal.dk

Søger du 2V lejlighed til leje i Tønder, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Tønder, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 2-værelses lejligheder til leje i Tønder . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Tønder herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Tønder end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 2V lejligheder til leje i Tønder

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Tønder. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Tønder der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Tønder?

I Tønder finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Tønder ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Tønder kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Tønder ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Tønder.

Hvor meget koster en bolig i Tønder ?

Prisen på en bolig i Tønder afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Tønder.