Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Kongens Lyngby, Kulsviervej (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold

74 m2 lejlighed til leje i 2800 Kongens Lyngby

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, 2800, [xxxxx] 74 m2

Sjældent udbudt skøn lejlighed med idyllisk beliggenhed i Brede, (Lyngby). Skøn tilhørende privat have og udsigt til skoven fra lejligheden.
3 værelses lejlighed fordelt på 1 køkken al rum, 2 værelser, et stort badeværelse og en lille gang. Dertil kommer ca 60 kvm privat have med udsigt til skoven og ca 16 kvm privat skur til opbevaring.
Der er udgang til haven gennem køkkenet.
Egner sig især godt til ældre eller enlige. Her er ingen trapper/trin og bedaværelse er stort nok til at man kan gå derud med rollator.Ejendommen er ejet af Lyngby Taarbæk Kommune. Der er 2 lejligheder oppe og 4 nede.
Husleje 6234 kr. ex varme, vand og EL.Ligger i et roligt kvarter med godt lokalmiljø kun 200 m fra mølleåen, skoven, det danske Schweiz m.m.
Indkøb: 100 m
Strand: 6 km
Dyrehaven 2 km
Lyngby storcenter: 3,5 km.
Masser af institutioner og en skole i nærheden.
Busser og lokalbanen inden for 200 m.
Husdyr ikke tilladt.
Obs der står 36000 kr på vedligeholdelseskontoen til maling når man flytter ind og vi fik helt nyt køleskab 12.2.2021.Lejligheder uden have har INGEN interesse.
Boliger i andre områder end ovennævnte eller med tårnhøje huslejer har ingen interesse.
Bytter kun hvis der dukker noget op som er ligeså skønt og idyllisk med mere plads.

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Pga af familieforøgelse ønsker jeg at bytte min skønne lejlighed med noget større.
Det ENESTE der har min interesse er et lignede skønt rækkehus/dobbelthus/kædehus med flere rum og gerne lidt større have.
Husleje Max 9000 incl vand og varme.
SKAL ligge i Lyngby, Nærum, Søllerød, Virum, Holte, Bagsværd el.lign. (Meget gerne Kongshvileparken i Lyngby, Degnebakken eller hybenvænget i Virum eller de røde "dukkehuse" i nærum).
Er som ikke interesseret i andel/ejerlejlighed.Denne lejlighed til leje ligger på Kulsviervej i Kongens Lyngby. Kongens Lyngby har postnummeret 2800, og ligger i kommunen Lyngby-Taarbæk,  som ligger i Storkøbenhavn. Lejligheden er i alt 74 m2. Lejligheden udlejes som almindelig lejebolig. Lejligheden er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.