Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Vejle

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

  • 1570089
  • Lejlighed
  • 115 m2
  • 3
  • 7.500 DKK
  • Rapportér fejl

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Reserveret - 4-værelses strøglejlighed i Vejle

Charmerende og sjældent udbudt 4-værelses lejlighed beliggende på 2. sal i en præsentabel og rolig ejendom på [xxxxx], lige for foden af gågaden, ved siden af shoppingcentret Mary´s, og kun et stenkast fra det hyggelige og populære Latinerkvarter. Man har således alverdens butikker og indbydende spisesteder lige udenfor sin dør.
Lejligheden er god for både en mindre børnefamilie, par eller som delelejlighed.
Lejligheden rummer éntre, 4 værelser/stuer, badeværelse med brus og vaskesøjle samt køkken med opvaskemaskine, køle-/fryseskab, glaskeramiske kogeplader og ovn. Dertil et brugbart viktualierum samt ét privat depotrum.
Lejligheden er i alt 115 kvm stor og fremstår yderst charmerende, med flotte originale trægulve, højt til loftet og stukloft.
I den ene stue er væggene dekoreret med de originale vægpaneler i træ. Et yderst charmerende rum. I den ene væg findes desuden et hemmeligt, indbygget ”barskab”, hvor det finere borgerskab i sin tid kunne gemme de våde varer.
Ejendommen har en stille og privat baggård, hvor der er et overdækket skur til cykelparkering samt masser af gårdsplads til at nyde nogle hyggelige stunder udendørs. Det er ligeledes her, at man finder lejlighedens depotrum.
Der er ingen private parkeringspladser ved ejendommen, men som beboer kan man erhverve et parkeringsbevis hos Vejle Kommune, som tillader fri parkering i alle de omkringliggende gader.
Der er alt i alt tale om en særdeles rummelig og indbydende lejlighed, i god stand og med en meget central beliggenhed, som vil opfylde de fleste boligsøgendes behov. Kontakt os for at bestille en fremvisning.
Indflytning kan ske fra 15. september 2022.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.