Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed til leje i Frederiksberg C

Find lejlighed til leje i Frederiksberg C på listen med ledige lejligheder til leje i Frederiksberg C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje i Frederiksberg C og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Frederiksberg C. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Frederiksberg C.
Mere info om lejlighed til leje i Frederiksberg C...
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Frederiksberg C.
Mere info om lejlighed til leje i Frederiksberg C...

Find lejlighed til leje i Frederiksberg C på listen med ledige lejligheder til leje i Frederiksberg C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje i Frederiksberg C og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Frederiksberg C. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i Frederiksberg C


Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

Find ledige lejligheder til leje i Frederiksberg C. Søger du lejlighed til leje i Frederiksberg C, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg C end lejligheder til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. Boliger i Frederiksberg C er nogle af de mest attraktive i landet. Frederiksberg er kendt for sine livlige gader og byder på mange grønne parker og haver, der indbyder til gåture og udflugter.


Find lejlighed til leje i Frederiksberg C på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Frederiksberg C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Frederiksberg C, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Frederiksberg C . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Frederiksberg C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Frederiksberg C end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Frederiksberg C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Frederiksberg C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Frederiksberg C?

I Frederiksberg C finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederiksberg C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederiksberg C ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederiksberg C.

Hvor meget koster en bolig i Frederiksberg C ?

Prisen på en bolig i Frederiksberg C afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederiksberg C.